Wait, what?! Gaan we Bizzey en Sjaak zien in een aflevering van EOTBDD?

Wat voert de rapper in zijn schild?

De originals gaven al aan dat dit seizoen ‘next level‘ werd, maar wat we nu hebben gezien slaat echt alles! Als we de hints mogen geloven zien we namelijk rappers Bizzey en Sjaak in een speciale aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch terug. Say what?!

Rumours

EOTBDD’s Harrie hintte er gisteren al even op in een post op Instagram; er zit wat aan te komen waar hij en Bizzey onderdeel van uitmaken. De geruchtenmolen draaide overuren, maar we werden er allemaal niet veel wijzer van. Vandaag dropten Bizzey, Sjaak én MTV een bom: morgenavond is er een speciale aflevering te zien op YouTube waar we beide rappers in kunnen zien schitteren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Partyen

In de video’s zien we Bizzey en Sjaak zwoel het strand oplopen, precies zoals we gewend zijn van de exen in het realityprogramma. Compleet met de bekende voice-over die Bizzey ‘ik zet je goed’ Brooks introduceert. “Ik ben hier op vakantie gekomen om te feesten, om gek te doen, een beetje te drinken, beetje te partyen”, zegt de bekende rapper.

“Ik ga tot het einde blijven, hoor bij de originals, niemand gaat me weghalen. Ik weet niet wie van mijn exen gaat komen, maar wat ik wel weet, is dat ik een record ga halen.” Gaat hij Harrie de Hengst van zijn troon stoten? Enne, de producer is toch al jaren gelukkig getrouwd? “Ik heb een wifey thuis, maar als het moet, moet het en ben ik bereid te spelen.” Oh my...

Drama

Ook Sjaak deelde zo’n video en als we zijn woorden moeten geloven, komt hij het strand op lopen voor ‘drama, feesten en sexen’. Als dat maar goed gaat… Onder zijn video schreef hij: “Check de speciale aflevering aanstaande donderdag 4 augustus om 20:00 uur op YouTube!!”.

Beide mannen deelden daarnaast de pre-save van hun nieuwe nummer op Instagram, die je als achtergrondmuziek in de video’s kan horen. Zou het dan toch allemaal een promostunt zijn? Enne, wat heeft Harrie hier allemaal mee te maken? Wij zijn benieuwd en zitten morgenavond klaar om te zien wat de rappers in hun schild voeren. To be continued

Bron: Instagram Bizzey, Sjaak en MTV | Beeld: MTV

Laatste nieuws