Yes: dít is wanneer het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga op Netflix verschijnt

Fans van The Winx Saga opgelet!

Het is inmiddels al anderhalf jaar geleden dat het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga op Netflix verscheen. De live action-remake van Winx Club was meteen een groot succes en een tweede seizoen werd dan ook al snel aangekondigd. Enne, het is nu eindelijk echt bekend wanneer we dit vervolg kunnen verwachten.

Nadat Netflix een maand geleden een First Look lanceerde, is er dan nu de officiële Date Announcement. Daarin krijgen we naast een klein kijkje achter de schermen, ook een aantal nieuwe personages te zien.

Nieuwe personages

In de vorige video die Netflix publiceerde, zagen we al dat Flora (Paulina Chávez) zich bij de Winx zal voegen, maar Abigail Cowen (Bloom) onthult dat er ook nieuwe villains te zien zullen zijn. Daarnaast gaan we Brandon Grace zien als het personage Grey en Éanna Hardwicke als Sebastian. Grey en Sebastian zaten niet in de originele Winx Club, maar hun personages beloven al veel goeds. Exciting!

Volwassen worden

Brian Young, showrunner van de serie, vertelt hoe in seizoen 1 het allemaal draaide om de vraag ‘wie ben ik?’. In dit nieuwe seizoen staat volwassen worden centraal en daarbij de vraag: ‘wie zal ik zijn als ik ouder ben?’. Zeg je plannen voor 16 september dus maar af, want dan staat dit tweede seizoen op Netflix, yes!

Nostalgie

Eind januari 2021 ging het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga in première op Netflix. De serie zorgde meteen voor een grote dosis nostalgie en jeugdherinneringen bij fans van de populaire animatieserie.

De serie gaat net zoals de originele Nickelodeon-serie over vijf vriendinnen, die ieder toverkrachten hebben. Op de magische school Alfea proberen ze deze toverkrachten te perfectioneren. Dat gebeurt echter niet zonder slag of stoot, want de meiden krijgen te maken met rivaliteit, liefde en het bovennatuurlijke. Can’t wait!

Bron: HLN, Netflix | Beeld: Fate: The Winx Saga

Laatste nieuws