Oeh la la: deze acteurs uit Fate: The Winx Saga zijn in real life een stelletje

Bloom <3 Sky.

Lees ook

Eind januari was het dan eindelijk zover: na lang wachten ging de live action-remake van Winx Club in première op Netflix. Fate: The Winx Saga haalde heel wat jeugdherinneringen op bij fans van de populaire animatieserie. Niet gek dus, dat er een tweede seizoen in de maak is. Enne, wat nóg leuker is, is dat twee acteurs uit de serie een relatie in real life hebben!

Bloom en Sky

Fate: The Winx Saga gaat net zoals de originele Nickelodeon-serie over vijf vriendinnen, die ieder toverkrachten hebben. Op de magische school Alfea proberen ze deze toverkrachten te perfectioneren. Dat gebeurt echter niet zonder slag of stoot, want de meiden krijgen te maken met rivaliteit, liefde en het bovennatuurlijke.

Uiteraard is er ook ruimte voor romantiek. Zo zien we hoe Bloom steeds dichter naar Sky toe groeit (net als in de animatieserie). En guess what: ook in real life is er een vonk over gesprongen tussen Bloom en Sky!

Insta-official

Actrice Abigail Cowen (Bloom) en model Danny Griffin (Sky) hebben namelijk een relatie in het 'echte leven'. De twee plaatsten de afgelopen weken een stel schattige kiekjes op Instagram, waarmee hun relatie dus insta-official lijkt. Hoe lief!

Tweede seizoen

Enne, wij kunnen niet wachten om meer van Bloom en Sky in de serie te gaan zien. Netflix maakte deze zomer bekend dat er een tweede seizoen op de planning staat. De serie was een enorme hype aan het begin van dit jaar. Op social media zoals TikTok werd er massaal over de serie gesproken. Zo waren er een aantal kijkers nogal teleurgesteld, omdat de serie te veel zou afwijken van de originele animatieserie.

Het lijkt erop dat Netflix heeft geluisterd naar deze klachten, want in het tweede seizoen wordt er het een en ander aangepast. In het eerste seizoen misten kijkers een belangrijke hoofdrolspeler, namelijk Flora. Deze zal wél te zien zijn in het tweede seizoen. We can't wait!

Bron: TAGMAG | Beeld: Netflix, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook