Fan van Stranger Things? Dan wil je deze drie series ook zien

We hebben een aantal kijktips voor je!

Lees ook

Heb jij ook de eerste zeven afleveringen van het vierde seizoen van Stranger Things in één ruk uitgekeken? Heel leuk natuurlijk, maar nu moet je nog een hele maand wachten op de laatste twee afleveringen van het seizoen. Gelukkig heeft Netflix nog genoeg andere titels. We tippen drie series die op Stranger Things lijken.

Locke & Key

Locke & Key is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van schrijver Joe Hill, de zoon van bekende schrijver Stephen King. Deze stripserie won meerdere internationale prijzen en groeide uit tot een ware culthit onder stripliefhebbers.

In de serie reizen drie kinderen na de moord op hun vader samen met hun moeder naar zijn ouderlijke landhuis. Dat huis zit vol met mysterieuze sleutels die je krachten kunnen geven. De drie kinderen – TylerKinsey en Bode – gaan op onderzoek uit, maar dat onderzoek verloopt uiteraard niet zonder slag of stoot… Klinkt spannend, toch?

Fate: The Winx Saga

Fate: The Winx Saga kan uiteraard niet ontbreken in dit rijtje. De serie gaat net zoals de originele Nickelodeon-serie Winx Club over vijf vriendinnen, die ieder toverkrachten hebben. Op de magische school Alfea proberen ze deze toverkrachten te perfectioneren. Dat gebeurt echter niet zonder problemen: de meiden krijgen te maken met rivaliteit, liefde en het bovennatuurlijke. Bekijk hieronder de trailer.

Shadow and Bone

Shadow and Bone is gebaseerd op de populaire gelijknamige boekenreeks de Grisha-trilogie van Leigh Bardugo. De serie gaat over kaartmaker Alina Starkov, die in een wereld van oorlog en duisternis ontdekt dat ze de unieke kracht heeft om licht op te roepen. Alina gaat in opleiding bij de Grisha: het magische elitekorps dat wordt geleid door de mysterieuze Duisterling. Alina moet de geheimen van de Grisha achterhalen om zo de toekomst van velen te kunnen redden.

Van Locke & Key staan inmiddels twee seizoenen op Netflix. Bij Fate: The Winx Saga en Shadow and Bone wordt op dit moment nog hard gewerkt aan een vervolg. Exciting!

Bron: Serietotaal | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook