Yes! Deze langverwachte serie staat eindelijk op Netflix

*on our way to grab some popcorn*

Lees ook

Wie vroeger fan was van de populaire animatieserie Winx Club zal vast en zeker een klein vreugdedansje doen bij het horen van het volgende nieuwtje. Sinds deze week staat de gelijknamige live-action serie Fate: The Winx Saga namelijk op Netflix.

Verhaal

Net zoals in Winx Club speelt Fate: The Winx Saga zich ook af in het magische rijk Alfea. Bloom, gespeeld door Abigail Cowen (Chilling Adventures of Sabrina), moet haar magie onder controle krijgen en snel ook. Het rijk wordt namelijk bedreigd door een grote vijand. Naast magie komt er ook een dosis rivaliteit en romantiek voorbij in de serie.

Fantasy

De remake is geschreven door Brian Young, die ook heeft meegewerkt aan The Vampire Diaries. “Winx Club is zo'n geliefde show met zoveel geweldige personages en rijke verhalen. Ons doel met Fate: The Winx Saga was om in die wereld te duiken, maar ook om nieuwe elementen, personages en verhaallijnen te introduceren voor het oudere publiek”, vertelt de schrijver.

“Ik ben altijd een grote fan van fantasy geweest en het vertellen van die grote verhalen op een gefundeerde, herkenbare manier is wat mij het meest opwindend vindt aan Fate“, aldus Brian Young.

Bekijk hieronder de trailer van de serie.

Bron: RTL Bouelevard | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook