Channah Koerten doet boekje open over contact met Quentin

Hoe gaat het nu tussen de ex-lovers?

Na een jarenlange knipperlichtrelatie zetten Channah Koerten en Quentin vorig jaar oktober een punt achter hun relatie. Een betere beslissing hadden ze niet kunnen nemen, zo vertelt Channah openhartig in de nieuwste Grazia.

Geëmigreerd

Onlangs maakte Channah samen met haar twee kinderen Tiger en Rumi de big move naar Curaçao. “We zijn nu echt geëmigreerd. De bovenwoning waar ik met Tiger en Rumi ga wonen is bijna helemaal af, en het andere deel ga ik verhuren”, vertelt Channah. Hoewel ze hier eerst een B&B van wilde maken, heeft ze dat plan voor eerst op de lange baan geschoven. “Ik heb nu geen tijd om ontbijtjes en lunches klaar te maken. Maar mensen kunnen er wel al overnachten.”

Heel veel tijd heeft ze nog niet in haar nieuwe stulpje op Curaçao doorgebracht. “Ik heb het veel te druk gehad met de lancering van mijn swimwear-lijn HUNTU the label in Nederland”, aldus de realityster. In de collectie vind je badpakken, bikini’s en broekjes voor alle vrouwen én kinderen met bijpassende accessoires, zoals een leuk sjaaltje of scrunchie. “HUNTU betekent samen, jij en ik, in het Papiaments. En alle items zijn vernoemd naar plaatsjes op Curaçao. We hebben dus helemaal die island vibe aangehouden”, weet Channah te vertellen.

Relatiebreuk

Het is wel duidelijk dat Channah helemaal op haar plek zit op Curaçao. In eerste instantie zou ze hier samen met haar ex-boyfriend Quentin heen emigreren, ook na de relatiebreuk. “Maar hij heeft toch besloten om in Nederland te blijven, waar hij zijn eigen bedrijf heeft”, vertelt Channah. “De kids wonen gewoon bij mij, maar we gaan regelmatig terug en hij zal ook naar ons toe komen. We zullen er allebei alles aan doen om te zorgen dat Tiger en Rumi hun vader zoveel mogelijk zien.”

Waar de twee tijdens hun relatie de nodige ups and downs hadden, gaat het momenteel heel goed tussen Channah en Quentin. “Ik denk zelfs beter dan toen we nog samen waren. We hadden zo vaak ruzie”, weet de beauty te vertellen. Het was dan ook een heel goede beslissing om uit elkaar te gaan, vindt zij. “Dit hadden we eerder moeten doen, haha!”

Benieuwd naar het volledige interview met Channah Koerten, waarin ze onder andere vertelt over haar nieuwe liefde en haar realityserie? Je leest ’t in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag te koop!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws