Oh no: bom barst volledig tussen Channah Koerten en Quentin

De twee blikken, met een nieuwe ruzie, terug op dé ruzie op Curaçao.

Het is inmiddels al meer dan een week geleden dat Channah Koerten en Quentin een einde aan hun relatie maakten. Niet alleen zagen we via Instagram Stories een hoop heisa tussen de twee, ook barstte de bom in één van de afleveringen van De Koertjes naar Curaçao. Of de ruzie opgelost is? Hell no, het terugkijken van de ruzie-beelden zorgde namelijk voor nog meer gedoe.

Bom gebarsten

In de nieuwste aflevering van De Koertjes naar Curaçao worden de beelden van de heftige ruzie tussen Channah en Quintin door de twee onder de loep genomen. Dit was een fikse ruzie, waarbij er zelfs glazen door de kamer vlogen. Opgelost is het nog steeds niet, want de heftige beelden roepen alleen maar frustratie bij het tweetal op.

Channah roept in de ruzie op Curaçao dat Quentin zich niet kan gedragen wanneer hij uitgaat. Iets wat de realityster nog altijd dwars zit. “Mag ik één ding zeggen?”, begint Quentin bij het bekijken van de beelden. “Ik ga nooit uit. Hier lijkt het alsof ik elk weekend uitga (…) Ik zit elke dag met de kinderen.” Waarop Channah roept dat Quentin niet uit kan gaan, omdat hij dan vreemdgaat.

Nummers van andere vrouwen

“Je doet nu alsof ik lang leve de lol leef”, gaat Quentin verder. “Dat komt door de acties die je doet. Het is lang leve de lol omdat je je pik achternaloopt de hele dag”, roept Channah terug. “Daarom vind ik dat. Het boeit me niet als je uitgaat. In het begin van de relatie vond ik alles prima. Jij hebt het verpest. Jij bent degene die altijd in de fout is gegaan. Zelfs als je langskwam op mijn werk zat je aan vreemde wijven je nummer te geven.”

Deze fikse ruzie eindigt met een woedende Channah die het huis uitstormt. Volgens de beauty moet Quentin à la minute iets aan zichzelf veranderen, anders is ze er voor altijd klaar mee. “Ik ben op en kapot. Ik ben het zat. Ik hou superveel van je en ik wil er echt voor gaan, maar praat met me. Doe er iets aan. Laat zien dat je voor deze relatie wil gaan.” Heftig!

Beeld: BrunoPress | Video: Videoland (De Koertjes naar Curaçao)

Laatste nieuws