Channah Koerten over relatie met nieuwe vriend: ‘Goede match’

'We weten dat het goed zit en we zijn super blij en gelukkig.'

Lees ook

Vorige week maakte Channah Koerten het heuglijke nieuws bekend weer gelukkig te zijn in de liefde. De beauty vertelt nu hoe ze haar nieuwe lover heeft leren kennen.

Goede match

Voor een lange tijd dachten we dat Channah Koerten en Quentin meant to be waren. Hoe vaak de twee ook uit elkaar gingen, ze kwamen altijd weer samen. Dat is nu toch echt over en uit, want Channah en haar nieuwe liefde, Orlando Smeekes zijn dolgelukkig met elkaar. “We zijn nog niet zo heel lang samen en zagen elkaar voor het eerst in de sportschool. Ik ben weer helemaal into het sporten, dus het is een goede match”, vertelt ze aan LINDA. 

Gelukkig

De nieuwe vlam van Channah is voor veel voetballiefhebbers geen onbekende. Hij speelde als voetballer voor clubs als Telstar, FC Volendam, Go Ahead Eagles en Maritzburg United (Zuid-Afrika). Sinds 2019 heeft hij zijn carrière als voetballer echter vaarwel gekust en focust hij zich op kickbocksen. 

“Sinds het nieuws bekend is, zijn we overweldigd door alle nieuwsberichten en persvragen. We hebben het nog best een tijdje geheim kunnen houden, maar vinden het niet erg dat het nu bekend is. We weten dat het goed zit en we zijn super blij en gelukkig”, vertelt Channah.

Quentin

De mama van Rumi en Tiger vertelt ook wat ex-vriend Quentin nou van de situatie vindt. “Tuurlijk, het is altijd een lastige situatie, maar we wisten allebei dat het eraan zat te komen. Quen komt vaak over de vloer voor de kids, dus we konden er niet omheen”, zegt Channah. Hij en Orlando zouden het goed kunnen vinden. “Ze gaan goed met elkaar om en we zijn allemaal bevriend. Quentin gunt me alle liefde en geluk.”

Voor de kids houdt Channah haar nieuwe relatie echter nog even geheim. “Ik heb voor nu besloten de kinderen nog even niet aan hem voor te stellen. Ik wil ze niet meteen overal in meenemen, dat komt nog wel als de tijd daar is.” Duidelijk!

Bron: Linda, Love & Reality | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook