Channah Koerten geeft duidelijkheid over situatie met Quentin: ‘Het werkte gewoon niet’

Ondanks alles besluit Channah alsnog naar Curaçao te emigreren.

Channah Koerten en Quentin Jarrett verkondigden vorig jaar nog dat ze samen naar Curaçao zouden emigreren. Niet veel later werd duidelijk dat de relatie tussen het stel finito was. Channah gaat alsnog naar het zonovergoten eiland verhuizen en vertelt aan Flair hoe de situatie tussen haar en Quentin nu is.

‘Werkte gewoon niet’

Ondanks dat hun relatie een deelname aan Ex on the Beach en Temptation Island overleefde, bleek het stel toch niet meant to be. Channah en Quentin hebben samen twee prachtige kindjes, Tiger en Rumi, waarmee het stel regelmatig vertoefde op het zonnige Curaçao. Het eiland waar ook de dochter van Quentin uit een eerdere relatie woont.

Zon, zee en strand bleek het koppel zo goed te bevallen, dat de twee plannen maakten om te emigreren naar het zonovergoten Curaçao. Niet veel later, nog voor het koppel naar het eiland verhuisde, gingen Channah en Quentin uit elkaar. “Ik wilde mijn kinderen zo graag die stabiele thuissituatie geven die ik had gemist, maar het werkte gewoon niet”, vertelt Channah aan Flair. 

Toch nog emigreren

Een relatie of niet, Channah gaat alsnog naar het zonnige eiland emigreren. “Ik heb daar inmiddels een huis gevonden met twee mini-appartementen eronder. Die ga ik verhuren terwijl ik me ga focussen op een swimwearlijn”, stelt Channah.

Over de band met Quentin en het leven van haar kids maakt Channah zich geen zorgen. “Quentin en ik werken allebei voor onszelf, dus we zijn flexibel. We kunnen allebei makkelijk op en neer reizen”, stelt ze. “Ik voel heel sterk dat dit het pad is dat ik ga bewandelen. Mijn droom die ik hoe dan ook ga doorzetten.”

Bron: Flair | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws