Zien: zo zag Temptations Kenzo er vroeger uit

Zijn lange lokken waren toen nog nergens te bekennen.

Kenzo Kooren is één van de singles in Temptation Island: Love or Leave. De ‘aquaman’ staat bekend om z’n lange lokken – maar die zijn er niet altijd geweest, zo valt te zien op een aantal kiekjes van vroeger.

Charmes

In de vorige aflevering van Temptation Island moesten de single ladies kiezen welke twee mannen ze in de villa wilden houden. Kenzo werd gekozen door Iris, met wij hij een goede connectie heeft, en mocht daarom nog iets langer in de Dominicaanse Republiek blijven.

Whitney, de vriend van Iris, is iets minder gecharmeerd van de knappe verleider. Hij maakt zich zorgen over zijn relatie en liet zich meermaals denigrerend uit over ‘die mini Aquaman‘, zoals hij Kenzo noemt, doelend op zijn man bun.

Kale kop

De herkenbare lange lokken onder die man bun zijn er echter niet altijd geweest. Love Reality vond namelijk een aantal kiekjes uit de oude doos, waarop te zien is dat Kenzo vroeger met een kale kop door het leven ging. Ja, je leest ’t goed! Hoewel zijn lange haren een paar jaar geleden nog nergens te bekennen waren, moeten we toegeven dat hij er ook toen al goed uitzag. Op een andere jeugdfoto van Kenzo zien we de single in pak, dit keer met korte coupe. Cute! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Tranendal

Of de connectie tussen Kenzo en Iris kan uitgroeien tot meer? We don’t know. De relatiestatus van Iris en Whitney is namelijk nog behoorlijk onzeker. En zij zijn niet de enige, want lang niet alle stellen kunnen al opgelucht ademhalen. Zo eindigde het tweede kampvuur voor Cleo in een groot tranendal, omdat haar vriend Antonio zich niet aan de gemaakte afspraken houdt en helemaal losgaat in de villa. Ook Maris was in shock nadat haar vriend Ivo openlijk de plannen voor een open relatie besprak op televisie. Annebel was, in tegenstelling tot Cleo en Maris, juist behoorlijk opgewekt na de fragmenten van haar René. Haar vriend gaf zelfs aan Annebel te missen, hoewel hij er ook flink op los feest. Wij zijn reuze benieuwd hoe het gaat aflopen voor alle ladies!

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws