Zien: Temptations Ivo neemt zichzelf op de hak op TikTok

Ivo grapt over zijn uitspraken in Temptation.

Ivo is misschien wel de meest spraakmakende deelnemer van dit seizoen van Temptation Island: Love or Leave. De Amsterdammer laat aardig wat mensen hun wenkbrauwen optrekken door zijn opvallende uitspraken en dat lijkt hij nu zelf ook door te hebben. Op TikTok steekt hij namelijk de draak met zichzelf.

Viraal

Instagram, move over: want alle deelnemers van Temptation zitten tegenwoordig op TikTok. Eerder deze week ging Ivo al viraal met een video waarin hij zijn nieuwe korte coupe showde, en nu heeft hij nóg een viral vid weten te maken.

Hierin zit een stiekeme hint naar zijn deelname aan Tempa. “Elke keer wanneer je onnodig ‘open minded’ zegt leef je vijf minuten langer”, schrijft hij bij de video. De grap is dat hij dit zingt op het liedje Fame, van Irene Cara, waar de bekende zin: ‘Remember my name, I’m gonna live forever‘, wordt gezongen. You get it?

@ivosumisu #fyp #fypシ ♬ Fame – Irene Cara

Open relatie

Ivo en Maris hebben al negen jaar een relatie en zien hun deelname aan het programma als de ultieme test. Al gauw blijkt dat Ivo het wel ziet zitten met verleidster Esmé. Hij ziet zelfs een toekomst met zowel haar als Maris en kan het idee van een open relatie niet uit zijn hoofd zetten. “Je bent naar mijn mening op de wereld om gelukkig te zijn. […] Mensen zijn veel te veel bezig met wat anderen van hen vinden”, zei hij in een van de recentste afleveringen.

“Mijn liefde wordt niet beperkt tot één persoon. Open relaties en polygamie vind ik een interessant concept”, aldus Ivo. “Ik heb het er ook weleens met Maris over gehad. Zij heeft ook zoiets van: liefde is er om met mensen te delen.” Maarre, Maris leek nogal geschrokken te zijn van deze uitspraken. Wij zijn benieuwd hoe dit gaat aflopen!

Bron & Beeld: TikTok, Temptation Island

Laatste nieuws