Wow: Ivo van Temptation Island heeft ineens een korte coupe

Hij vond het tijd om het roer om te gooien.

Lees ook

We hebben allemaal weleens behoefte aan een grote verandering. Ook Ivo van Temptation Island: Love or Leave vond het tijd voor wat nieuws. Hij is van zijn signature look afgestapt en heeft de schaar in zijn lokken laten zetten.

Toekomst met twee vrouwen

Ivo en Maris zijn een van de meest spraakmakende koppels van dit seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Ze hebben al negen jaar een relatie en zien hun deelname aan het programma als de ultieme test. Al gauw blijkt dat Ivo het wel ziet zitten met verleidster Esmé. Hij ziet zelfs een toekomst met zowel haar als Maris en kan het idee van een open relatie niet uit zijn hoofd zetten. “Je bent naar mijn mening op de wereld om gelukkig te zijn. […] Mensen zijn veel te veel bezig met wat anderen van hen vinden”, zei hij in een van de recentste afleveringen.

Transformatie

De opnames van het programma liggen echter al een tijdje achter ons. Ivo is al lang en breed weer in Nederland en besloot dat het tijd was voor een grote verandering. Hij had kort haar toen hij Maris leerde kennen, maar het is in de loop der jaren tot schouderlengte gegroeid. Gisteren was de dag: hij heeft een behoorlijk deel van zijn haar laten afknippen en de transformatie op TikTok gedeeld. We moeten zeggen: looking good!

 

@ivosumisu New hair, new me #fyp ♬ La vida es corta así q c4g4la – Yaret&lt3

Niet enthousiast

Hoewel we inmiddels dus weten dat Ivo het idee van een open relatie wel zag zitten, maakte Maris bij het tweede kampvuur duidelijk dat zij niet excited was. “Ik word gewoon voor het blok gezet. Dat vind ik heftig. Ik wil niet huilen op het tweede kampvuur. Ik ben gewoon in de war.” Of hun relatie standhoudt, gaan we de komende weken zien…

Bron: TikTok Ivo Sumisu | Beeld: TikTok Ivo Sumisu, Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook