Zien: Temptations Annebel ondergaat nieuwe cosmetische behandeling

De beauty heeft een nieuwe ingreep ondergaan.

In Temptation Island: Love or Leave kunnen we wekelijks volgen hoe Annebel en René hun relatie op de proef stellen. De beauty krijgt regelmatig vragen en opmerkingen over haar uiterlijk. En hoewel ze onlangs haar lipfillers liet verwijderen, heeft ze nu toch weer een behandeling ondergaan bij de cosmetisch arts.

Lipfillers verwijderd

Annebel heeft sinds de eerste aflevering van Temptation Island veel vragen gekregen over haar uiterlijk – en dan met name over haar lippen. Volgens de realityster valt het echter wel mee wat ze aan zichzelf heeft laten doen en blijft het bij wat lipfillers. Althans, tot voorkort. Want een paar weken geleden heeft ze haar lipfillers laten verwijderen. “Het is nu nog wat blauw, maar dat trekt naarmate de dagen weg”, legde ze via haar Instagram Stories uit bij een foto waarop ze het resultaat showde. De blondine schreef verder dat ze dat weekend terugging naar de kliniek om ‘ze subtiel op te vullen en de vorm te accentueren’.

Nieuwe ingreep

Naast lipfillers verwijderen en weer toevoegen, heeft Annebel onlangs een nieuwe ingreep ondergaan bij een cosmetisch arts. De beauty heeft namelijk een traangoot behandeling gedaan. Daarmee wil ze de donkere kringen onder haar ogen tegengaan. De gezichtskliniek, waar Annebel is geweest voor haar behandeling, deelt op Instagram (HIER) een voor- en nafoto van de ingreep. Daarnaast delen ze een filmpje waarop te zien is hoe de tear troughs worden opgevuld. Maarre, als je niet tegen naalden kunt, raden wij aan om die even te skippen.

Relatietest

Annebel en René ondergaan momenteel de grootste relatietest van hun leven. Het stel hoopt door Temptation Island meer uit hun relatie te halen. En hoewel het bij hun goed lijkt af te lopen, kunnen nog niet alle stellen opgelucht ademhalen. Zo eindigde het tweede kampvuur voor Cleo in een groot tranendal, omdat haar vriend Antonio zich niet aan de gemaakte afspraken houdt en helemaal losgaat in de villa. Ook Maris was in shock nadat haar vriend Ivo openlijk de plannen voor een open relatie besprak op televisie. Annebel was, in tegenstelling tot Cleo en Maris, juist behoorlijk opgewekt na de fragmenten van haar René. Haar vriend gaf zelfs aan Annebel te missen, hoewel hij er ook flink op los feest. Wij zijn reuze benieuwd hoe het gaat aflopen voor alle single ladies!

Bron: Instagram @degezichtskliniek, Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen  

Laatste nieuws