Tranendal tijdens tweede kampvuur in Temptation Island

'Waar ben je mee bezig?'

Lees ook

Voor de vrouwelijke singles stond deze week het tweede kampvuur op de agenda in Temptation Island: Love or Leave. De eerste connecties beginnen te ontstaan en dat betekent dat het niet alleen maar fijne beelden waren die ze te zien kregen. Het zorgde dan ook voor een groot tranendal bij de ladies.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Mee naar slaapkamer

Voor nieuwkomer Cleo was dit het eerste kampvuur, en die was voor haar meteen vrij heftig. De beauty ziet met open mond aan hoe haar vriend Antonio aan het flirten is met de meiden in de mannenvilla. Onder meer met Fleur, een oude bekende van Cleo, duikt op in de beelden. Ook krijgt Cleo te zien hoe haar vriend Nena meeneemt naar de slaapkamer, dat hij intiem danst met verschillende ladies en dat hij aan Fleur zou hebben gevraagd om ‘mee te gaan naar de toiletten, omdat daar geen camera’s hangen’.

De beelden zorgen voor een groot tranendal bij de blondine, die meermaals in huilen uitbarst. “Hier was ik al bang voor; hij verbreekt alle afspraken waar hij zélf nog mee is gekomen ook”, vertelt ze. “Ik hoopte dat hij zou nakomen wat hij had beloofd. Waar ben je mee bezig? Hoe dom ben je? Dit is verschrikkelijk. Ik ben er helemaal van slag van… En dan hou je zóveel van die jongen.” Gelukkig kan ze op steun van de andere meiden en presentatrice Monica Geuze rekenen.

Open relatie

Ook voor Maris waren de beelden die zij van haar vriend Ivo te zien kreeg behoorlijk intens. Het is namelijk wel duidelijk dat Ivo en single Esmé het erg goed kunnen vinden met elkaar. Zó goed zelfs, dat hij wel een toekomst met haar ziet. Een toekomst met haar én Maris, welteverstaan. Ivo kan het idee van een open relatie en polygamie maar niet uit zijn hoofd zetten en heeft het hier dan ook veelvuldig over met Esmé. “Je bent naar mijn mening op de wereld om gelukkig te zijn. Iedereen is dat op zijn eigen manier. Mensen zijn veel te veel bezig met wat anderen van hen vinden”, weet hij te vertellen. “Mijn liefde wordt niet beperkt tot één persoon. Open relaties en polygamie vind ik een interessant concept”, gaat Ivo verder. “Ik heb het er ook weleens met Maris over gehad. Zij heeft ook zoiets van: liefde is er om met mensen te delen.”

Maris vindt het overduidelijk niet fijn dat Ivo het publiekelijk over een open relatie heeft. “Ik vind het best wel respectloos”, zegt ze over zijn acties. “Ik word voor het blok gezet”, zegt ze vervolgens huilend. “Dat vind ik heftig. Ik wil niet huilen op het tweede kampvuur. Ik ben gewoon in de war.”

Opgewekt

Gelukkig was het niet voor iedereen zo heavy. Voor Iris waren de beelden van lover Whitney niet veel nieuws. Annebel was, in tegenstelling tot Cleo en Maris, juist behoorlijk opgewekt na de fragmenten van haar René. Haar vriend gaf zelfs aan Annebel te missen, hoewel hij er ook flink op los feest. Wij zijn in elk geval reuze benieuwd hoe het gaat aflopen voor alle single ladies!

Bron: Temptation Island: Love or Leave, Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook