De Bachelors Fabrizio Tzinaridis openhartig over doodsbedreigingen

'Ik vind dit niet grappig meer, er hoeft er maar eentje serieus te zijn', aldus Fabrizio.

Lees ook

Met zijn zoektocht naar de liefde werd Fabrizio Tzinaridis in één klap the talk of the town. Iedereen had wel een mening over de bachelor. Naast veel positieve reacties kreeg Fabrizio helaas ook veel kritiek en zelfs de nodige doodsbedreigingen aan zijn adres. In een exclusief interview met Grazia vertelt hij hier openhartig over.

Negatieve reacties

In De Bachelor was te zien hoe Fabrizio met SanneMadieke en Margaux een bijzondere band had opgebouwd en tijdens de 24-uursdates deze connectie bezegelde met een intieme nacht. Hierop werd de bachelor flink hard aangepakt door de Belgische media, vertelt hij. “Ja, en waarom?”, reageert Fabrizio in gesprek met Grazia. “Ik ben allesbehalve perfect, maar ik dacht een oprecht interview te hebben gegeven en dan zetten ze op de cover: ‘Zoektocht naar ware liefde werd sexavontuur.’ Ik lees dat soort koppen als ik met mijn moeder in de supermarkt sta.”

Inmiddels is Fabrizio wel wat gewend als het op negatieve reacties aankomt, maar makkelijk wordt het nooit. “Natuurlijk kan ik roepen dat het me niks doet, maar het raakt me wel degelijk”, vertelt hij eerlijk. “Iedereen wil leuk gevonden worden, toch?”

Doodsbedreigingen

Helaas blijft het niet bij enkele negatieve reacties en vervelende nieuwskoppen. Fabrizio vertelt dat hij regelmatig doodsbedreigingen aan zijn adres krijgt. “Iemand stuurde een video waarin hij zichzelf heeft gefilmd en uitlegt hoe hij mij van het leven zou beroven. Ook stuurde iemand dat hij me een kopstoot zou geven als hij me op straat tegenkomt”, doet de bachelor uit de doeken.

“Het kan een 12-jarige jongen zijn met frustraties, maar ook een 42-jarige psychopaat die mij écht iets wil aandoen”, gaat hij verder. De voormalig bachelor neemt deze bedreigingen dan ook erg serieus. “Tuurlijk kan ik het weglachen, maar ik vind dit niet grappig meer. Er hoeft er maar eentje serieus te zijn.” Heavy!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws

Zie ook