De Bachelors Yaël vertelt: dit wordt na de rozenceremonie met de rozen gedaan

Aha!

De Bachelor staat niet alleen bekend om bachelor Thomas van der Vlugt himself, maar ook om de zenuwslopende rozenceremonie. Na deze ceremonie zijn de dames dan ook altijd blij als ze een roos in de wacht hebben gesleept, maar wat doen ze eigenlijk met de rozen die ze hebben gekregen?

Rozenceremonie

Tijdens de rozenceremonie is het voor de dames elke keer maar afwachten of ze een roos krijgen van Thomas. Maarre, wat doen de dames naderhand eigenlijk met de rozen? In een vragenrondje op Instagram geeft Yaël, die het programma al een tijdje geleden moest verlaten, antwoord op deze prangende vraag. Eén ding is duidelijk: de ladies gooien deze roos absoluut niet in de prullenbak. 

“Ik bewaarde de rozen met m’n roomies in een vaas op onze kamer”, legt Yaël uit. Samen met de andere dames werd er dus nog goed voor deze rode bloemen gezorgd, en dat begrijpen we maar al te goed. Het is immers een free pass naar de volgende ronde. 

Oprechtheid

Ondanks dat Yaël zo goed met haar gekregen rozen omging, heeft ze na de uitzending niet alleen maar positieve woorden over voor Thomas. Onlangs wist ze in gesprek met RUMAG nog te vertellen dat Thomas in haar ogen niet oprecht is geweest. “Ik had het idee dat hij bij iedereen een lijstje afging met bepaalde soort vragen, dat kwam op mij echt een beetje ingestudeerd over”, begon Yaël. 

“Ik vond vaak dat hij door mensen heen praatte, hij wilde alleen maar zijn verhaal delen en zijn punt maken. Het draaide heel veel om hem, natuurlijk is hij de bachelor, maar ik vind dat een beetje een afknapper.” Haar gevoel voor Thomas was dan ook al gauw behoorlijk negatief. “Ik voelde dat hij niet echt oprecht was, ik voel dat soort dingen heel snel aan. Ik heb dat ook een paar keer gezegd in gesprekjes, maar dat is niet uitgezonden.” Hmm…

Bron: Instagram @yael.isabelle | Beeld: Jasper Suyk 

Laatste nieuws