De Bachelors Vanessa deed eerder mee aan dit bijzondere tv-programma

Vanessa ging op een nogal eh... bijzondere manier op zoek naar de liefde.

Het is niet de eerste keer dat deelnemers van een liefdesprogramma al eens eerder op de buis verschenen. Ook Vanessa, bekend van De Bachelor België, was ooit te zien in een bijzondere datingshow.

Uit de kleren

Waar we nu van Vanessa kunnen genieten in een romantisch, liefdevol en vooral classy programma, deed ze eerder mee aan een behoorlijk steamy liefdesshow. Vanessa deed mee aan het datingprogramma Uit De Kleren wat een tijd geleden op het Belgische VTM2 werd uitgezonden. In dit programma worden twee onbekenden aan elkaar gekoppeld en leren ze elkaar kennen in – ja echt – ondergoed. Een nogal bijzondere datingshow, waar Vanessa helaas geen liefde aan over heeft gehouden. We zien de beauty nu namelijk haar best doen om het hart van Fabrizio voor zich te winnen. 

Uit De Kleren

Wie is Vanessa?

Vanessa is 33 jaar en komt uit Brugge. Ze wordt door de Belgische zender Play omschreven als ‘een spraakwaterval die barst van de energie’. Het allerliefst wisselt ze gedachtes met iemand uit op het gebied van mediteren, chakra’s, mindfulness of yoga. Vanessa loves spiritualiteit – en alles wat daarmee te maken heeft.

Volgens Vanessa is Fabrizio is he-le-maal haar type: zowel qua innerlijk, als qua uiterlijk. De beauty ziet zichzelf met Fabri wel ‘een ijzersterk team’ vormen. “Een gezin dat het persoonlijke leven en het werkleven feilloos en vooral probleemloos kan combineren.” Of de liefde tussen Vanessa en Fabrizio nog gaat komen? We don’t think so, maar wie weet hebben ze in elkaar wel een nieuwe beste vriend(in) gevonden. En dat is ook zeker wat waard. 

Bron: Love Reality | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws