De Bachelors Phaedra: ‘Fabrizio heeft me nog berichtjes gestuurd’

'Het was zo oppervlakkig tussen ons', vertelt Phaedra.

Phaedra zorgde voor een hoop ophef in de Belgische versie van De Bachelor. De blondine weigerde een roos van Fabrizio en was daarmee de eerste ooit in de geschiedenis van De Bachelor. In TV Familie blikt ze terug op haar deelname en vertelt ze onder andere over het contact met Fabrizio na haar exit.

Arrogant

Ondanks dat Phaedra en Fabrizio een klik leken te hebben en zelfs een kus hebben gedeeld, besloot de blondine vrijwillig uit De Bachelor te vertrekken omdat ze naar eigen zeggen geschrokken was van Fabrizio’s woorden tijdens een later moment. Hij noemde haar namelijk ‘arrogant’ en daar was de 21-jarige niet van gediend. “Ik was erg geschrokken van Fabrizio’s woorden. Dat hij me arrogant vond, heeft me diep geraakt”, vertelt Phaedra.

Naar gevoel

Dat ze daar zo van schrok heeft alles te maken met een eerdere toxische relatie. “Je moet weten: na mijn vorige relatie heb ik me voorgenomen om me nooit meer te laten kleineren. Et voilà. Ik was er niet goed van. Maar het waren niet zozeer Fabrizio’s woorden die me zo hebben gekwetst. Het was vooral het gevoel dat ik erdoor kreeg. Ik heb lang aan mezelf gewerkt, zie je. Ook aan mijn zelfvertrouwen. Ik wil niet dat dat verloren gaat.”

Ook had Phaedra er – toen ze Fabrizio iets beter leerde kennen – geen vertrouwen in dat het iets kon worden tussen hen. “Ik had niet het gevoel dat Fabrizio oprecht in mij geïnteresseerd was. Het was zo oppervlakkig tussen ons. Hij heeft me ook géén enkel complimentje gegeven over mijn persoonlijkheid of zo. Eigenlijk was Fabrizio meer met zichzelf bezig. Zelfs toen hij met mij aan het praten was over mijn zogezegde arrogante gedrag was hij de hele tijd op zijn horloge aan het kijken”, gaat ze verder.

Contact

Na haar veelbesproken vertrek, heeft Fabrizio nog wel contact met haar gezocht. “Hij heeft me kort nadien nog berichtjes gestuurd. Hij vroeg zich af hoe het met me ging. En hij heeft me ook iets meer context gegeven over zijn opmerking. Maar eigenlijk was dat toen niet meer nodig. Ik had het al afgesloten.” Fabrizio wenste haar het allerbeste in de liefde en dat is volledig wederzijds, stelt Phaedra. “Ik hoop dat hij de ware vindt”.

Overigens is het liefdesavontuur van Phaedra in De Bachelor niet helemaal mislukt. Het heeft haar namelijk tóch nog iets opgeleverd. “Ik ben sinds kort aan het daten. Die jongen heeft me gezien in De Bachelor en me via Instagram een berichtje gestuurd. Leuk. Maar we zien wel wat het brengt. Ik ben nog jong. Ik heb nog tijd genoeg om de liefde van mijn leven te vinden”, aldus de blondine in de TV Familie. Aha!

Bron: Metrotime BE | Beeld: De Bachelor

Laatste nieuws