Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Déze Temptation Island-single is zwanger

Afgelopen seizoen wist ze de ware liefde niet te vinden, maar inmiddels is de beauty gelukkiger dan ooit én is er gezinsuitbreiding op komst.

Er is weer een Temptation-baby op komst! Joyce Potze, die vorig seizoen als single meedeed aan Temptation Island: Love or Leave, maakt op Instagram bekend dat ze in verwachting is.

Temptation Island

Momenteel kunnen we weer genieten van een gloednieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave, maar het vorige seizoen staat nog vers in ons geheugen gegrift. Het liefdesdrama van onder anderen Bert en Delphine en Nico en Donna vergeten we immers niet zomaar.

Ook de singles zijn we nog niet vergeten. Zo deed de knappe Joyce mee om de ware liefde te vinden, maar ging ze helaas single naar huis. Na Temptation Island schoot Cupido gelukkig wel raak en kreeg ze een relatie met veldmotorrijder Dani de Vries. Enne, de lovebirds hebben nu héél leuk nieuws. Er is namelijk gezinsuitbreiding op komst!

Baby on the way

Op Instagram deelt Joyce een foto van de achterkant van Dani's shirtje en is te zien hoe zij een foto van een echo vasthoudt. "Big adventures start small", schrijft de mommy to be onder het kiekje. Ook verklapt ze wanneer ze is uitgerekend. "November 2022 💙💗"

Onder de foto regent het felicitaties. "Wat een geweldig nieuws", schrijft Joyce Bergmans, die vorig seizoen ook aan Temptation Island: Love or Leave meedeed. "Proficiat", "Zooo leuk" en "Gefeliciteerd lieverd", klinkt het verder in de comments. Cute!

Bron: LoveReality | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)