Zien: zo zag Temptation Islands Annebel er vroeger uit

De sportieve blondine is door de jaren heen flink wat veranderd.

Lees ook

Met haar lange lokken en volle lippen is Temptations Annebel absoluut een mooie verschijning. Maar hoe zag de beauty er eigenlijk vroeger uit?

Verleiding aangaan

In seizoen 1 van Temptation Island: Love or Leave hadden we Sonny, in het tweede seizoen waren daar Bert en Delphine en in het derde seizoen lijken Annebel en boyfriend René de smaakmakers te gaan worden. Waar René zich als een kind in een snoepwinkel voelt tussen de knappe vrouwelijke singles, lijkt ook Annebel echt de temptation aan te gaan. Hoewel ze haar vriend mist, kan ze het duidelijk goed vinden met singles Hans en Ramon. Dit wordt weer een héél juicy seizoen, voorspellen wij.

Uit de oude doos

Annebel is inmiddels 25 jaar en is door de jaren heen flink wat veranderd. Hoewel ze jaren geleden ook al zulk prachtig lang haar en een stunning figuur had, is haar gezicht toch behoorlijk veranderd. Toch heeft de beauty niet veel aan haar uiterlijk laten doen, vertelt ze openhartig aan LoveReality. Ze heeft namelijk alleen lipfillers. De website wist enkele kiekjes uit de oude doos te bemachtigen van toen de sportieve beauty zo’n zestien à zeventien jaar was. Je bekijkt de foto’s HIER.

Bijzondere wendingen

Hoewel we niet snel genoeg hebben van reality-tv, vragen we ons toch elk seizoen af hoe het opnieuw juicy kan worden. Daar hebben de makers iets op verzonnen. Kleine twists die het programma net even anders maken dan de voorgaande edities, gaan dit jaar namelijk voor een hoop verandering zorgen. Zo vlogen de koppels niet meer samen naar de tropische bestemming, maar beleven ze de reis apart van elkaar. Daarnaast mochten de deelnemende koppels in Nederland al een blik werpen op de uitgekozen singles.

Ook hebben de koppels dit seizoen te maken met een heuse Swing of Love. “Iemand krijgt de kans om Temptation eerder te verlaten, dat noem je de Swing of Love”, legt presentatrice Monica Geuze uit in gesprek met Grazia. “Bij de Swing of Love kies je er echt voor om weg te gaan. Dan kan je partner er vervolgens ook voor kiezen om op te dagen, of lekker op Temptation Island te blijven omdat ze de liefde daar hebben gevonden en het naar hun zin hebben.” De koppels krijgen bij deze nieuwe toevoeging in het programma de kans om Temptation te verlaten. Hierbij weten ze niet van elkaar welke keuze hun partner gaat maken. “Je zou daar dus ook in je eentje achter kunnen blijven. Dat is heel juicy.”

De afleveringen van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave zijn op dit moment te bekijken via Videoland.

Bron: LoveReality | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook