Temptation Islands Iris in shock na opmerking vriend Whitney

'Zoiets hoor je niet te zeggen.'

In de vierde aflevering van Temptations Island: Love or Leave is het eindelijk tijd voor het eerste kampvuur. Voor veel ladies vielen de beelden van de mannen enorm mee, al lijkt Iris behoorlijk wat moeite te hebben met een uitspraak van haar vriend Whitney.

Eerste kampvuur

Nadat de koppels en singles een paar dagen de tijd hebben gekregen om elkaar te leren kennen, werd het in de vrouwenvilla tijd voor het eerste kampvuur. Behoorlijk spannend, aangezien de dames hun lovers voor het eerst terug gaan zien in een huis vol met single vrouwen. De Rotterdamse Iris staat er behoorlijk nuchter in en heeft eigenlijk wel vertrouwen in de beelden van haar vriend. Maar toch schiet één opmerking bij haar in het verkeerde keelgat.

Opmerking

Op een van de beelden is namelijk te zien hoe Whitney, in gesprek met een andere dame, het scheldwoord ‘k*thoer’ laat vallen. Hij laat het woord vallen tijdens een feestje – onder het genot van een paar drankjes – maar toch zorgt het bij Iris voor behoorlijk wat mixed feelings. Ze kan in eerste instantie niet geloven dat de woorden aan haar gericht zijn, maar krijgt hier na een aantal uur toch twijfels over. “Ik hoop niet dat het over mij gaat (…) Wie noem jij een k*thoer?”, horen we haar zeggen.

Mixed feelings

Hoe langer Iris nadenkt over het scheldwoord, hoe bozer de Rotterdamse wordt. “Ik was de hele tijd aan het lachen om de beelden tot de laatste uitspraak. Ongeacht over wie het gaat, zoiets hoor je niet te zeggen op tv.” Het gaat zelfs zo ver, dat Iris à la minute twijfels over haar relatie krijgt. “Als hij mij op tv zo noemt, dan denk ik niet dat ik hier als koppel naar huis ga.” Aiii…

Bron: Videoland | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws