Met déze singles heeft Temptations Nico nog een gezellige tijd gehad

Temptations Nico geniet van zijn vrijgezelle bestaan.

Lees ook

Temptation Island: Love or Leave zit er voor Nico op. Helaas wist zijn relatie met Donna het avontuur niet te overleven en ook zijn romance met Laure was van korte duur. Maar dat betekent niet dat Nico bij de pakken neer gaat zitten. In Temptation Island Viewing Party vertelt Nico dat het vrijgezelle bestaan hem goed bevalt.

Vrijgezelle leven 

Nico gaat weer als vrijgezel door het leven, en aangezien Temptation er nu voor hem opzit, mag hij daar ook meer over vertellen. Host Gwen van Poorten wil dan ook graag weten hoe het vrijgezelle bestaan hem bevalt. “Ik mag niet klagen. Ik beleef een mooie tijd nu, dat wel”, deelt Nico.

Gwen is dan ook benieuwd of Nico nog heeft gedatet met dames die wij kennen. “Wat versta je onder daten?”, vraagt Nico zich af. Gwen vraagt vervolgens of Nico nog intiem is geweest met andere singles. “Ik heb de dreamdate herbeleefd met een paar andere dames”, laat de realityster weten. “Ik heb nog een gezellige tijd gehad met Noëlle en met de Vlaamse Joyce”, geeft Nico vervolgens toe.

Geen relatie

Hoewel Nico momenteel nog niet toe is aan een relatie, hoopt hij dat zijn leven er over vijf jaar heel anders uitziet. “Over vijf jaar hoop ik wel een stabiele relatie te hebben. Ik zou dan ook wel willen wat Donna nu wil: huisje, boompje, beestje.”

Gwen is vervolgens benieuwd of Nico wel monogaam kan zijn in een relatie. “Ja, als ik met de juiste (persoon, red) ben, kan ik dat wel.” Duidelijk.

De nieuwste aflevering van Temptation Island Viewing Party is nu te zien bij Videoland.

Bron: Temptation Island Viewing Party | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen), Instagram

Laatste nieuws

Zie ook