Temptations Danielle showt prachtige babybuik: ’33 weken’

Stunning!

Het duurt niet lang meer of Temptations Danielle en lover Avni Ozyurt kunnen hun zoontje in hun armen sluiten. De beauty is met haar 33 weken namelijk hoogzwanger en heeft dan ook al een flinke baby bump, zo is te zien op Instagram.

Temptation Island

Het is inmiddels alweer een paar jaar geleden dat Danielle samen met haar toenmalige boyfriend Mezdi meedeed aan Temptation Island. De relatie van de twee overleefde de ultieme relatietest helaas niet. Danielle liet zelfs haar oog vallen op Fabrizio, maar dit liep uiteindelijk niet uit op een relatie.

Babybuik

Vier jaar na dato is Danielle dolgelukkig in de liefde met Avni. Enne, er zitten spannende tijden aan te komen voor het koppel. De twee verwelkomen binnenkort namelijk hun eerste kindje samen. De beauty loopt tegen het einde van haar zwangerschap aan, zo laat ze weten op Instagram.

“33 weken 🌴😁🤰🏼”, schrijft een stralende Danielle bij een vakantiekiekje in Willemstad. De mommy to be en haar vriend genieten duidelijk nog even van een babymoon voordat hun zoontje ter wereld komt. Dat dat al over een paar weekjes is, is wel aan Danielles babybuik te zien. Stunning!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @danielledamhuiss

Onder het vakantiekiekje regent het positieve reacties. “Mooiste mommy“, “Prachtig ben je vriendin” en “Supermooi”, klinkt het volop in de comments. “Prachtig buikje heb je”, schrijft iemand over Danielles baby bump. “Aaaah je straalt helemaal, wat ben je mooi zwanger”, aldus een ander. Daar sluiten wij ons helemaal bij aan!

Bron: Instagram @danielledamhuiss | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws