Bye blonde coupe: Billie Eilish heeft weer een totaal andere haarkleur

Ze heeft weer een compleet nieuwe look.

We weten inmiddels dat Billie Eilish graag van haarkleur verandert. Blauw, grijs, groen, blond, bruin, rood: we’ve seen it all. Toch zijn we verbaasd, omdat ze weer een totaal andere look heeft. Op Instagram postte ze gisteren een foto van haar nieuw kapsel: een korte, zwarte bob met een pony.

Weer een nieuwe look

Het leek er even op dat Billie tevreden zou blijven met haar blonde coupe, die ze al sinds maart had. Toch postte ze begin december een foto waarop ze donkerbruin haar had. “Miss me?”, schreef ze erbij. Dat doet ze vaker op het moment dat ze een nieuw kapsel heeft. Blijkbaar was bruin ook niet here to stay, want gisteren maakte ze met een nieuwe foto duidelijk dat ze voor de aller donkerste kleur is gegaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Back to black

Op de foto is te zien dat Billie haar puntjes en haar pony heeft laten bijwerken. Ook heeft ze haar outfit aan haar nieuwe haarkleur aangepast. Ze heeft een simpele caption aan de foto toegevoegd: alleen de emoji van een zwart vierkantje. Ook heeft ze een comment achtergelaten, waarin ze “she’s back” schrijft. Het is namelijk niet de eerste keer dat de zangeres het zwarte haar rockt: een aantal jaar geleden koos ze ook al voor die kleur. Toen had ze echter lang haar, zonder pony. Dit is dus weer een hele nieuwe look.

screenshot

Did you miss me?

Naast de foto voor haar feed, liet Billie haar nieuwe kapsel ook in haar Instagram Stories zien. Ze plaatste een selfie waarop we alleen haar ogen en haar zwarte lokken kunnen zien. Daarbij schrijft ze haar vaste tekst: “Did you miss me?“. Ze heeft twee staartjes in, waardoor ze weer een compleet andere look heeft dan wanneer ze haar nieuwe kapsel los draagt. Wij zijn fan!

We zijn overigens niet de enige, want op Instagram regent het positieve reacties. “Mijn favoriete haarkleur!”, “Ze is terug” en “Het oppermachtige zwarte haar”, valt er te lezen. Misschien plannen wij binnenkort ook wel een afspraak bij de kapper in.

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress, Instagram Billie Eilish

Laatste nieuws