Huh: Billie Eilish droeg maandenlang een pruik

De zangeres verstopte haar blonde lokken voor de buitenwereld.

Afgelopen week wist Billie Eilish het internet te breken met haar blonde coupe. Binnen zes minuten kreeg de zangeres een miljoen likes op haar Insta-post en brak hiermee een record. Maar blijkbaar had de zangeres deze look al véél eerder kunnen showen.

Groene pruik

Billie herkenden we voor een lange tijd aan haar gifgroene coupe. Dit stond de zangeres amazing, maar toch vroegen we ons ook regelmatig af hoe haar lokken deze heftige haarkleur konden overleven. Gebruikte ze een wondershampoo? Konden haar lokken wel tegen een stootje? Of droeg de zangeres eigenlijk al die tijd al een pruik? And yes, het laatstgenoemde blijkt de waarheid.

In een TikTok-video wist Billie namelijk te onthullen dat die gifgroene lokken niet van haarzelf waren. In de video zien we Billie twee groene plukjes haar optillen van haar hoofd. Daardoor wordt al gauw duidelijk dat het niet haar echte haar is, maar een pruik. Say what?!

Eigen documentaire

Aangezien de zangeres herself na het showen van haar pruik keihard in lachen uitbarst, is het wel duidelijk dat het onthullen van dit geheim niet per ongeluk is gegaan. Billie ging voor een lange tijd met deze gifgroene coupe door het leven, maar deed dat niet omdat ze deze coupe zo geweldig vond staan. Ze rockt deze haarkleur al vanaf haar dertiende vanwege een bijzondere reden.

“Sinds mijn dertiende is dit de langste periode dat ik al dezelfde haarkleur heb. Dat heet mentale stabiliteit en groei. Laat me met rust”, reageerde Billie onlangs onder een haatreactie op Instagram. Ook wist ze onlangs op TikTok te verkondigen dat haar coupe na het uitbrengen van haar eigen documentaire gaat veranderen. And she did. Billie gaat namelijk voortaan als blondine door het leven.

@billieeilish

♬ Lo Vas A Olvidar – Billie Eilish & ROSALÍA

Bron: HLN | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws