Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit minirokje van H&M gaat helemaal viral op TikTok

Een tijdloze klassieker.

Heel af toe kunnen we al genieten van een mager zonnetje, en stiekem zijn we al aan het aftellen tot de zomer begint. We staan te trappelen om onze zomerkleding weer uit te kast te toveren. Of om natuurlijk lekker te gaan shoppen en de nieuwe trends te scoren! Op TikTok is de allernieuwste zomertrend al gespot: het basic tennisrokje van H&M gaat he-le-maal viral!

Viraal

Als we TikTok mogen geloven kunnen we er deze zomer écht niet zonder: het cirkelvormige tennisrokje van H&M. Gemaakt van functioneel DryMove™-materiaal dat vocht afvoert om je tijdens het sporten comfortabel droog te houden. Perfect voor een potje tennis dus, maar omdat 'ie zo mooi is gaan wij er gewoon een super stylish outfit van maken. En een groot pluspunt aan het mooie rokje: er zit een broekje aan de binnenkant! Geen zorgen dus om opwaaiende stof waardoor je in je ondergoed op straat staat.

Cirkelvormige tennisrok van DryMove™ € 19,99 (Beeld: H&M)

Tijdloos item

Het silhouet van dit mooie klassieke tennisrokje is here to stay. Al ontzettend lang is het model van dit rokje in de mode. Een tijdloos item, dat we elk jaar opnieuw terug zien in het straatbeeld. Ga voor een comfortabele sporty look, met een lekkere oversized trui of tijdens de echt warme dagen een mooie basic tanktop. Met dit rokje kan je talloze mooie outfits stylen. En waar we misschien nog wel het meest blij mee zijn: het rokje heeft een zakje waar je mobiel in past. Dreams do come true!

@amela.mela_ #hm #hmhaul #tennisskirt #viral #viralvideo #onlineshopping #shopping #fyp #dc #fashion ♬ som original - 𝒆𝒅𝒖𝒆𝒗𝒍'𝒔

Run, don't walk!

Aangezien dit item niet uit je zomergarderobe weg te denken is, kun je maar beter haast maken met inslaan. Wit of zwart, beide zijn multifunctioneel en makkelijk te stylen. Tijdloos, praktisch, stijlvol en ook nog eens betaalbaar. Wat wil je nog meer?

Bron: ELLE, TikTok | Beeld: NL Beeld