Billie Eilish zet schaar in lokken en showt nieuwe coupe op Instagram

De zangeres gaat nu met een ultrakorte bob door het leven.

Billie Eilish choqueerde niet lang geleden heel het internet nadat zij haar lokken platinablond verfde. Van haar blonde kleur heeft Billie nog geen afscheid genomen, maar van een stukje lengte wél. De beauty gaat namelijk sinds kort met een ultrakorte bob door het leven.

Inspiratiebron

Billie deelde onlangs een foto op Instagram waarop haar nieuwe coupe goed te zien is. Niet alleen showde ze haar nieuwe kapsel op haar eigen feed, ook deelde ze een foto op Instagram Stories samen met haar moeder. “Like my mama”, stond er bij de foto. Dit wil dus zeggen dat Billie haar eigen mom als inspiratiebron heeft gebruikt voor haar nieuwe look.

Op onderstaande foto showde Billie haar nieuwe hairdo met haar volgers. En we moeten toegeven: het staat de zangeres allemaal even prachtig.

Pruik

Vlak na het moment dat Billie heel het internet op z'n kop zette met haar platinablonde coupe, deelde Billie herself een bizar nieuwtje. De pikzwart met gifgroene coupe die Billie jarenlang rockte, bleek eigenlijk helemaal niet echt te zijn.

In een TikTok-video wist Billie namelijk te onthullen dat die gifgroene lokken niet van haarzelf waren. In de video zien we Billie twee groene plukjes haar optillen van haar hoofd. Daardoor wordt al gauw duidelijk dat het niet haar echte haar is, maar een pruik. Say what?!

@billieeilish

♬ Lo Vas A Olvidar – Billie Eilish & ROSALÍA

Bron: Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws