Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Trendy en stijlvol: panterprint is terug!

Met panterprint ben je helemaal on trend!

De modewereld wordt overspoeld met de terugkeer van de panterprint en bij het modehuis N BRANDS hebben ze alles wat je nodig hebt om deze trend te omarmen! Of je nu kiest voor tijdloze of gedurfde statement items, de merken NIKKIE en FIFTH HOUSE hebben de perfecte collectie voor jou!

It suits everyone

Ongeacht je gaat voor een subtiele of uitgesproken panterlook, bij NIKKIE en FIFTH HOUSE vind je gegarandeerd iets naar jouw smaak! De &C x FIFTH HOUSE en NIKKIE collectie bieden beide klassieke, trendy en elegante items voor de perfecte look. Laat je inspireren door de unieke stijlen en omarm de panterprint-trend met vertrouwen!

For every occasion

Of je nu op weg bent naar de sportschool, een zonnige dag tegemoet gaat of een festival op de planning hebt staan, NIKKIE en FIFTH HOUSE hebben de perfecte panterprint items voor elke gelegenheid! Van panterprint leggings en tops voor je sportieve sessies tot luchtige rokjes voor die zomerse lookjes en een toffe jumpsuit voor een dag vol plezier op een festival, bij NIKKIE en FIFTH HOUSE vind je precies wat je nodig hebt om jouw stijl te laten schitteren!

Accessorize your style

Is een volledige panterlook misschien iets te gewaagd voor jou? Voeg dan subtiele panterdetails toe aan je outfit met accessoires. Een tas, sjaal of schoenen met een vleugje panterprint voegen direct een speelse touch toe aan elke outfit.

Ben je klaar om je garderobe te upgraden met de trendy panterprint? Ontdek dan de uitgebreide collectie van NIKKIE en FIFTH HOUSE en voeg een vleugje wilde elegantie toe aan je look!

Bron en beeld: NIKKIE