Billie, is that you? Billie Eilish verrast fans met totaal andere look

De zangeres gaat voortaan als blondine door het leven.

Denken we aan Billie Eilish, dan denken we aan een pikzwarte coupe met een gifgroene aanzet. Hoewel deze look Billie typeert – en ze niet vies is van een extreme look – koos de zangeres onlangs voor een totaal ander kapsel. Wij herkennen Billie bijna niet meer!

Nieuwe coupe

Voor een lange tijd ging Billie met een zwart-groene coupe door het leven. Niet per se omdat ze deze coupe zo geweldig vond staan, maar omdat ze deze look al vanaf haar dertiende heeft. “Deze coupe heet: niet meer depressief zijn”, schreef Billie onlangs onder een negatieve reactie over haar gifgroene lokken.

“Sinds mijn dertiende is dit de langste periode dat ik al dezelfde haarkleur heb. Dat heet mentale stabiliteit en groei. Laat me met rust”, reageerde Billie op een andere haatreactie op Instagram. Ook wist ze onlangs op TikTok te verkondigen dat haar coupe na het uitbrengen van haar eigen documentaire gaat veranderen.

Einde van een tijdperk

And she did. Billie bracht onlangs haar eigen documentaire uit en besloot hierna haar coupe rigoureus te veranderen. Op Instagram deelt de zangeres een foto van zichzelf met een lichtblonde coupe. “Pinch me”, schrijft ze bij de post.

Hoewel de zangeres er stunning uit ziet met haar blonde coupe, zijn we benieuwd hoelang het deze kleur gaat blijven. Gezien Billie haar gevoel voor fashion gaat er vast binnen no-time nog wel een opvallend kleurtje in haar lokken verschijnen.

Bron: Fashionista | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws