Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít zijn Grazia's tien best gelezen artikelen van 2021

Van juicy gossips tot aan pregnancy announcements.

Grazia 2021

Het jaar 2021 was een jaar voor in de boeken (of juist niet). Het coronavirus gooide net als in 2020 flink wat roet in het eten, maar dat mocht de pret heus niet altijd drukken. In showbizzland waren er genoeg pregnancy announcements en interessante gossips. Wij zetten de tien best gelezen artikelen van 2021 voor je op een rij.

1. Zien: zo ziet de vrouw van Ali B eruit

Rapper Ali B houdt zijn privéleven behoorlijk buiten de schijnwerpers. Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

2. Vergeet jouw partner altijd wat je hebt verteld? Dat blijkt een goed teken te zijn

In geuren en kleuren vertel je je verhaal aan je partner, om er vervolgens achter te komen dat hij of zij totaal niet heeft geluisterd. Begin je al te koken van woede? Think again, dat je partner je verhaal niet goed heeft opgeslagen is juist een heel goed teken.

3. Monica Geuze deelt groot nieuws op Instagram

Monica Geuze vertoefde een aantal weken op een zonnig eiland. Niet om vakantie te vieren, maar voor de opnames van een gloednieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Enne, daarover deelde ze groot nieuws op Instagram. "It's a wrap!", deelde ze met haar volgers.

4. Zien: zó ziet Brooke Hogan er nu uit

Brooke Hogan – jawel, de dochter van de bekende worstelaar Hulk Hogan – leerden we kennen door de realityserie Hogan Knows Best. Al snel kreeg de destijds twintigjarige Brooke in 2008 haar eigen spin-off: Brooke Knows Best. Inmiddels zijn er behoorlijk wat jaren verstreken en ziet Brooke er nu heel anders uit.

5. Zien: Jaimie Vaes verbaast volgers met nieuwe look

Jaimie Vaes heeft een rumoerige periode achter de rug. Hoog tijd voor wat verandering moet ze gedacht hebben, want de brunette heeft de schaar in haar lange lokken gezet. Op haar Instagram Stories deelde ze een foto van het resultaat.

6. 'Dít is het vriendje van prinses Amalia'

Aangezien de roots van koningin Máxima in Argentinië liggen, verschijnen onze queen en haar gezin regelmatig in de Argentijnse roddelbladen. Dit keer lijkt de roddelpers zeker te weten wie het ultrageheime vriendje van prinses Amalia is.

7. Zo ziet Oh Oh Cherso's Elize er nu uit

In Oh Oh Cherso kon je haar herkennen aan haar lange, blonde lokken, zonnebankbruine huidje, dunne wenkbrauwen en lichte lipgloss met donkere lipliner. Inmiddels ziet Elize Struuk er behoorlijk anders uit. Wij zochten uit hoe het nu met haar gaat.

8. 'Jaimie Vaes en zoontje Lío gaan samen op Ibiza wonen'

Jaimie Vaes en Lil’ Kleine lagen in 2021 onder een vergrootglas na het veelbesproken incident dat plaatsvond op Ibiza. De rapper werd hierbij beschuldigd van het mishandelen van Jaimie. Samen met zoontje Lío besloot Jaimie naar Ibiza te verhuizen om rust te nemen.

9. Maxime Meiland en Leroy Molkenboer reageren voor het eerst op zwangerschap

Het jaar 2021 was enorm spannend voor Maxime Meiland en Leroy Molkenboer. Via Instagram bracht het koppel naar buiten dat er een broertje of zusje voor Claire in aantocht is. Dolgelukkig vertelden de twee hoe het op dat moment met hen ging.

10. Pip Pellens en Pim Wessels delen groot nieuws

Na een relatie van negen jaar hebben Pip Pellens en Pim Wessels zich omgedoopt tot heuse relatie-experts. Ze zitten bomvol goede adviezen, die ze maar al te graag willen delen. Daarom kwamen de twee met een gloednieuwe, eigen podcast.

"Wij – Pip Pellens en Pim Wessels – hebben onszelf gebombardeerd tot relatie-experts en willen graag samen met jullie uitzoeken wat nou het geheim is achter een goede Rela, Prela, Kwarrel of Scharrel", vertelde Pip op Instagram. "We praten over onze eigen ervaringen en bespreken verhalen die we anoniem van jullie opgestuurd hebben gekregen." Dus eh, heb je een grappig of gênant dateverhaal? Of misschien wel een lastige liefdeskwestie? Dan staan Pip en hubby Pim voor je klaar.

Showbizz
  • BrunoPress