Zien: Jaimie Vaes verbaast volgers met nieuwe look

Jaimie heeft de schaar in haar lokken gezet en het staat haar prachtig!

Jaimie Vaes heeft een rumoerige periode achter de rug. Hoog tijd voor wat verandering moet ze gedacht hebben, want de brunette heeft de schaar in haar lange lokken gezet. Op haar Instagram Stories deelt ze een foto van het resultaat.

Nieuwe look

Hoewel Jaimies uiterlijk door de jaren heen wel het een en ander is veranderd, is één ding lange tijd hetzelfde gebleven: haar donkere haar. De beauty heeft prachtige lange lokken met soms eens wat kortere plukken voor haar gezicht. Nu heeft ze besloten de schaar erin te zetten en met een pony door het leven te gaan. Op Instagram deelt ze beelden van het stunning resultaat.

Bekijk de foto's HIER en HIER.

Nieuwe start

Het lijkt erop dat de pony niet de enige verandering is in Jaimies leven. Volgens insiders zou Jaimie samen met zoontje Lío een nieuw leven willen starten op Ibiza, zo meldt Privé. Zonder Lil' Kleine dus. De afgelopen dagen bleek al dat Jaimie alleen terug was gekeerd naar Nederland, terwijl haar vriend op Ibiza verbleef samen met Lío. Nu lijkt het er dus op dat de situatie zich omkeert. Jorik, zoals Lil’ Kleine echt heet, zal op den duur terugkeren naar Nederland, terwijl Jaimie zich op Ibiza wil vestigen. Volgens insiders heeft de beauty al een appartement gevonden.

Deze splitsing vindt plaats na een veelbewogen periode voor het paar. Na een incident op Ibiza, waar Jaimie volgens ooggetuigen nogal gehavend de lobby van een hotel inliep en Lil’ Kleine in boeien werd afgevoerd, leek alles weer even goed te zijn tussen het stel. Samen bracht het stel een video uit waarin zij stellig ontkenden dat er een gewelddadige situatie was geweest.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws