Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! Netflix deelt releasedatum van Heartstopper seizoen 3

Ook krijgen we alvast de eerste beelden te zien...

heartstopper

Goed nieuws voor de fans van de serie Heartstopper: Netflix heeft ein-de-lijk bekend gemaakt wanneer we het derde seizoen kunnen verwachten! Helaas zullen we er nog wel eventjes op moeten wachten, maar in de tussentijd kunnen we vast genieten van een eerste teaser.

Release datum

Het is inmiddels al zo'n 9 maanden geleden sinds de release van Heartstopper seizoen 2. Hoog tijd voor meer nieuws over het volgende seizoen! Via een adorable video op YouTube kondigde de streamingdienst aan wanneer we het vervolg van de serie kunnen verwachten. En dat is op – tromgeroffel – 3 oktober!

In de teaser zien we hoe Charlie (Joe Locke) in dubio zit. Hij wil Nick (Kit Connor) maar al te graag vertellen dat hij van hem houdt, maar durft dat niet. Zal hij zijn angst uiteindelijk gaan overwinnen? Let's hope so!

Seizoen 3

Na het zien van deze eerste beelden zijn wij in ieder geval weer mega excited over het nieuwe seizoen! Gelukkig heeft schrijfster Alice Oseman al het een en ander bekend gemaakt over wat we hiervan kunnen verwachten. "Aan het einde van seizoen 3 zagen we hoe Nick zich steeds meer bewust wordt van de ernst van Charlie's mentale problemen. Dit zal dan ook een centrale rol gaan spelen in seizoen 3", vertelt ze aan Netflix.

Ze vervolgt: "Heartstopper is natuurlijk altijd positief en hoopvol geweest, maar ik ben ook blij dat we dit seizoen wat meer kunnen focussen op 'volwassenere' thema's, zeker nu de personages ook ouder worden. Onder andere mentale problemen, seks, academische ambitie: Nick, Charlie en de Heartstopper tieners groeien op. Ze leren meer over zichzelf en elkaar, en krijgen te maken met nieuwe verlangens, nieuwe angsten en nieuwe blijdschap nu ze richting volwassenheid gaan." Oeh!

Bridgerton acteur

Hoewel een groot deel van de oorspronkelijke cast weer onderdeel is van het derde seizoen, is helaas wel bekend gemaakt dat Sebastien Croft niet zal terugkeren als Ben. Gelukkig kunnen we wel een aantal nieuwe gezichten verwachten - of nou ja, écht nieuw zijn ze niet allemaal. Zo weten we nu al dat niemand minder dan Jonathan Bailey, die we natuurlijk allemaal kennen uit Bridgerton, zich bij de cast heeft gevoegd. Hij speelt de rol van Jack Maddox, een bekend academicus en Charlie’s celebrity crush. Nóg meer reden om naar het nieuwe seizoen uit te kijken!

Showbizz
  • Netflix
  • NL Beeld