Lil’ Kleine en Jaimie Vaes na geweldsincident samen gespot op Ibiza

Na een heftig weekend lijkt alles weer koek en ei tussen het tweetal.

Het was een bewogen weekend voor Li' Kleine en Jaimie Vaes. De rapper werd afgelopen weekend op Ibiza opgepakt nadat hij verdacht werd van mishandeling van zijn verloofde. Inmiddels is Lil' Kleine weer op vrije voeten en liet het koppel gister in een statement weten dat de geruchten niet kloppen. Het koppel is zelfs alweer samen gespot op het Spaanse eiland.

Samen op Ibiza

“De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar”, bracht het koppel dinsdagavond in een statement naar buiten. “We hebben onze hoogtepunten, maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd.” Lil’ Kleine vroeg daarnaast om hem en Jaimie nu met rust te laten. Tot slot bood hij zijn excuses aan en gaf toe dat ‘bepaalde dingen anders moeten’.

De komende tijd wil het stel samen de gebeurtenissen verwerken, want, zo zeggen ze in hun gezamenlijke verklaring: “We houden heel veel van elkaar.” En dat blijkt wel uit de laatste beelden die Shownieuws heeft geschoten op het Spaanse eiland. Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, werd samen met Jaimie op het strand gespot. Het tweetal vertoefde hier samen met goede vriendin Estelle Cruijff op een terrasje.

Niets aan de hand

Bij het zien van de foto's lijkt het alsof er het afgelopen weekend niets bijzonders heeft plaatsgevonden. Het drietal is gezellig aan het lunchen. Toch bewijst de informatie die de Spaanse politie het afgelopen weekend bekendmaakte, het tegendeel. De Spaanse nieuwswebsite Periódico de Ibiza meldde dat Jorik verdacht werd van mishandeling van zijn partner. Jaimie zou door hem zijn aangevallen in het hotel. Zij zou volgens de website dan ook degene zijn geweest die haar vriend heeft aangegeven.

De rapper bracht vervolgens een nacht door in de Guardia Civil, de oudste wetshandhavingsinstantie in Spanje en een van de twee nationale politiediensten. Op zondagochtend werd hij overgeplaatst naar de rechtbank van Ibiza waar hij zich voor de rechter moest verantwoorden. Samen met nog een ander persoon werd Lil' Kleine in handboeien naar binnen gebracht. Wie de tweede persoon met handboeien is, is nog onbekend.

Aangegeven

Volgens Periódico de Ibiza heeft Jaimie Jorik uiteindelijk wel aangegeven en gezegd dat ze inderdaad werd geslagen. Ook heeft hij haar telefoon vernield. Inmiddels is Jorik weer op vrije voeten en is de zaak, wegens gebrek aan bewijs, gesloten.

Bekijk de foto's van Jaimie en Lil' Kleine HIER.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws