Lil’ Kleine en Jaimie Vaes ontkennen incident op Ibiza: ‘Geruchten zijn absoluut niet waar’

Het tweetal spreekt alle geruchten rondom het geweldsincident tegen.

De afgelopen dagen werd de relatie van Lil' Kleine en Jaimie Vaes overal in de media besproken. Lil' Kleine zou Jaimie mishandeld hebben op Ibiza, waarna hij in de boeien werd geslagen en een nacht in de cel doorbracht. Inmiddels is de rapper weer op vrije voeten en reageert hij samen met Jaimie op alle shocking geruchten.

Schokkende geruchten

Afgelopen zondag kwam het nieuws naar buiten dat Lil’ Kleine, die eigenlijk Jorik Scholten heet, aangehouden was op het Spaanse eiland Ibiza. Volgens diverse media zou Jaimie aangifte hebben gedaan tegen haar vriend nadat hij haar had geslagen en bedreigd. De rapper zat vast in een Spaanse cel en moest zich verantwoorden voor de rechtbank.

Volgens Jaimie en Jorik zelf klopt er niets van de verhalen en beelden die zich afgelopen Pinksterweekend razendsnel over het internet verspreidden. “De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar”, aldus het koppel. “We hebben onze hoogtepunten, maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd.”

Met rust gelaten

Ook vraagt Lil’ Kleine om hem en Jaimie nu met rust te laten. Hij biedt zijn excuses aan en geeft toe dat ‘bepaalde dingen anders moeten’. De komende tijd wil het stel samen de gebeurtenissen verwerken, want, zo zeggen ze in hun gezamenlijke verklaring: “We houden heel veel van elkaar.”

De twee willen zich verder niet over de zaak uitlaten, maar het kan zijn dat de aangifte tegen Lil’Kleine nog een staartje kan krijgen. Hoewel de rapper inmiddels weer op vrije voeten is vanwege gebrek aan bewijs, kan de zaak wel op zijn strafblad blijven staan, zo meldt de NOS.

Bron: AD, Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws