Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoogzwangere Annemarie Keizer showt prachtige babybuik

De mom is inmiddels al 40 weken zwanger.

Annemarie Keizer

Het duurt niet lang meer of Annemarie en Simon Keizer mogen hun tweede kindje verwelkomen. De beauty is inmiddels 40 weken zwanger en heeft dan ook een behoorlijke babybuik – waar ze maar al te trots op is!

Babybuik

Op Instagram deelt Annemarie een prachtige mirror selfie met hubby Simon en dochter Kiki. Trots poseert de mom met haar prachtige babybuik. "40 weken", schrijft Annemarie bij het mooie gezinskiekje. In de hashtags laat ze weten dat ze nog steeds aan het wachten is op de bevalling en dat ze het allemaal behoorlijk spannend vindt.

Spannend

"Zo mooi", "Prachtig" en "Lief", klinkt het onder de foto van Annemarie. Het lijkt er bijna op dat haar volgers de aankomende bevalling net zo spannend vinden als zij zelf. "Zoo spannend!! Kan het niet meer afwachten", laat iemand weten. "Spannend, worden heel fijne kerstdagen bij jullie", schrijft een ander.

Boy or girl?

Of het een jongetje of een meisje wordt, dat is nog even afwachten. Simon en Annemarie hebben ervoor gekozen om het geslacht nog niet te weten en te wachten tot de bevalling. Al hebben Annemaries volgers zo hun vermoeden over het geslacht van de baby. "Aan jouw buik te zien denk ik een jongetje", reageert iemand onder de foto. "Nog 4 dagen voor dat kleine kerstmannetje", schrijft een ander. Al houdt vader Simon de opties nog open: "Of -vrouwtje..."

Misschien ook voor jou:
Annemarie Keizer doet boekje open over huwelijk met Simon
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram