Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Annemarie Keizer doet boekje open over huwelijk met Simon

Ook hun relatie kent wat mindere momenten.

Annemarie Keizer

Dat Annemarie Keizer nog steeds een crush op haar man Simon Keizer heeft, staat groots in haar Instagram-bio. Zo nu en dan delen de twee verliefde kiekjes en mooie woorden van en over elkaar. Toch is het huwelijk van het Volendamse echtpaar niet altijd zo perfect als het lijkt, vertelt Annemarie.

Mindere momenten

Op haar Instagram beantwoordt Annemarie een vraag van een volger, over haar relatie met de zanger. “Wij hebben zeker ook weleens onze mindere momenten”, begint de blondine. “Na zoveel jaar samen kennen we elkaar natuurlijk door en door. Maar we zijn het echt niet altijd met elkaar eens.”

De twee hebben al zestien jaar een relatie en kennen elkaar zelfs nóg langer. In 2012 stapten de tortelduifjes in het huwelijksbootje. “Onze liefde zit gelukkig heel diep en we blijven van elkaar leren”, vertelt ze.

Moederschap

Ook vertelt de blondine over het moederschap. Simon en Annemarie zijn de trotse ouders van de 3-jarige Kiki. Toch twijfelde Annemarie er lang over of ze wel moeder wilde worden.

“Maar vanaf het moment dat ik Kiki zag, was ik verkocht. In elke vezel van mij voelde ik dat ik mama was”, vertelt ze nu. “Mama zijn is het mooiste – en soms het zwaarste – wat ik mee heb mogen maken.” Cute!

Misschien ook voor jou:
Shocking: 'In totaal had mijn beste vriendin 800 euro aan me verdiend'
Showbizz
  • Tips en Weetjes
  • BrunoPress