Wauw! Annemarie Keizer showt groeiende baby bump in bikini

Prachtig!

In juni maakten Annemarie en Simon Keizer bekend dat ze opnieuw in verwachting zijn. Hun vierjarige dochter Kiki wordt grote zus. Op Instagram deelt Annemarie met haar volgers hoe snel haar buik groeit doormiddel van een prachtige bikinifoto. Wat ziet ze er goed uit!

Baby bump

Annemarie is alweer over de helft van haar zwangerschap. “26 weken!”, schrijft ze trots bij het kiekje in bikini. Te zien is dat haar baby bump al flink is gegroeid. Dat is ook haar volgers niet ontgaan. “Wat ben je mooi zwanger” en “Prachtig!”, klinkt het in de reacties.

Kiki

Dochtertje Kiki vindt mama's babybuik ook geweldig. Eerder deze week plaatste Annemarie een superschattige foto waarop te zien was hoe Kiki haar buik kust. “Op elk willekeurig moment van de dag haalt Kiki mijn buik bloot om de baby te knuffelen en kusjes te geven. Afgelopen week was dat onder andere buiten op een vol terras”, aldus Annemarie. Aahw!

Opvoeding

Simon vertelde onlangs nog waarom hij en Annemarie ervoor gekozen hebben om Kiki deels in het Engels op te voeden. “Zo’n extra taal – zo vinden wij – is namelijk een cadeautje voor de rest van het leven van het kind”, vertelde Simon. Voor de twee was het ook weinig moeite om in het Engels te gaan praten, vooral voor Annemarie. Zij heeft namelijk op een internationale school gezeten. “Zo’n kind weet niet beter, als je op jonge leeftijd al wordt opgevoed met verschillende talen.” Simon en Annemarie zagen dus vooral het voordeel ervan in.

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws