Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB's Dusty doet boekje open over liefdesleven

Heeft hij tijdens dit veelbewogen jaar de liefde gevonden?

dusty taconis

Begin dit jaar straalde hij nog de kijkers tegemoet als flirtatious deelnemer van Ex on the Beach. Maar het leven kan snel veranderen, merkte Dusty Taconis. Na een heftig scooterongeluk lag hij langere tijd in het ziekenhuis, en onlangs deelde hij via Instagram dat hij nog niet helemáál de oude weer is. In een interview met Grazia blikt hij terug op zijn jaar en vertelt hij meer over zijn liefdesleven.

Terugblik

Dusty was ongetwijfeld één van de meest besproken deelnemers van het afgelopen seizoen EOTB. Zijn escapades met onder andere Lesley kwam uitgebreid aan bod, en ook zijn on-again off-again relatie met ex Sem zorgde voor veel reacties. En die waren niet altijd positief over de jonge Hoofddorper.

Toch kijkt mister Taconis himself heel tevreden terug op zijn deelname. "Ik heb een superleuke tijd gehad. Dit programma past echt heel goed bij mij, het is gewoon te vergelijken met hoe ik in het dagelijks leven uitga. Het draait bij mij altijd om vrouwen." Ook doet de kritiek op zijn avonturen onder de lakens hem niks. "Er heerst een enorm taboe op het hebben van meerdere sexpartners. Ik ben tijdens Ex on the Beach heel open geweest over mijn aantal bedpartners, ik doe gewoon mijn eigen ding en leef mijn eigen leven. Samen met Lesley, die net zo is, hebben we door dit programma het taboe rondom slutshaming behoorlijk doorbroken." You go!

Love and fame

Dat Dusty over vrouwelijke aandacht voor zijn deelname al niet te klagen had, werd wel duidelijk. Maar na zijn deelname is dit alleen maar toegenomen. Toch blijft hij er surprisingly nuchter onder: "Ik word tijdens het uitgaan meegesleurd en meisjes fluisteren in mijn oor dat ze me zo graag willen. Dan denk ik: doe even normaal", vertelt hij aan Grazia.

En hoewel de 24-jarige zichzelf als doel had gesteld om de 100 bedpartners aan te tikken in de EOTB-villa, deelde hij eerder al dat hij in een relatie een echte 'trouwe hond' is. Hoewel het hem tijdens het uitgaan dus altijd om vrouwen draait, voegt hij daar nog wel aan toe: "Als ik niet verliefd ben dan, hè, want dan zit ik liever thuis op de bank."

Boekje open

En hoe het nu dan gaat met het liefdesleven van Dusty? Hij onthult: "Ik ben nu met een meisje aan het daten, maar ik weet niet of ik klaar ben voor een relatie. Ik merk dat ik er weinig tijd voor heb. Het is ook niet dat ik echt op zoek ben naar een relatie, ik vind het gewoon leuk als er iemand op mijn pad komt."

Ooh la la! Wij wachten geduldig af tot hij de boel helemaal Instagram official maakt...

Misschien ook voor jou:
EOTB-Dusty over heftig ongeluk: 'Het is echt wel zwaar wat er allemaal gebeurd is'
Showbizz
  • Grazia (Roos Hooijer)
  • Dusty Taconis