Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Shocking: EOTB's Dusty deelt foto's van vlak na ongeluk

De realityster deelt enkele foto's van zijn gehavende toestand.

eotb dusty

Inmiddels is het alweer even geleden dat EOTB-ster Dusty Taconis na een zwaar scooterongeluk in het ziekenhuis terechtkwam. Op 20 juli maakte Dusty een nare crash mee en hoewel zijn herstel goed verloopt, is hij nog niet helemaal weer de oude.

Herstelperiode

Al eerder deed Dusty een boekje open over zijn recovery na het zware ongeluk. "Nu gaat het echt wel goed. Ik heb wel nog een waas in mijn oog, maar die kan weggaan. Lezen en schrijven is moeilijk en mijn geheugenverlies is lastig, maar verder gaat het goed. Ik heb niet veel te klagen. Ik kan mijn ding weer doen en lekker sporten. Ik ben wel tevreden over hoe het nu gaat", aldus Dusty halverwege oktober bij Shownieuws.

Heftige foto's

Gisteravond deelde de EOTB-ster bovendien een stel ontzettend heftige foto's. Tijdens een Q&A met zijn Instagram followers gaf hij een openhartig kijkje in zijn herstel. Zo vroeg een volger naar hoe het écht met Dusty gaat. Hierop antwoordde hij: "Met mij gaat het goed bro, alleen nog wat dingen waar ik soms wel tegen aan loop. Maar positive mindset is de key!" Ook noemt Dusty dat hij baalt van zijn haar dat maar niet wil terug groeien. "En m'n haar wil ik gewoon terug wat dus nog niet aangegroeid is", schrijft hij.

Wanneer een volger vervolgens vraagt of Dusty het haar kan laten zien dat nog niet terug gegroeid is, deelt hij een schokkende foto van zijn zwaar gehavende schedel waarvan de huid met nietjes aan elkaar hangt met bloedsporen over zijn gezicht. "Yes I know het is een grote klap geweest", schrijft hij. "Maar iedereen moet blij zijn met wakker worden in het leven, morgen is namelijk niet beloofd."

HIER bekijk je de foto's van Dusty.

Road to recovery

Gelukkig gaat het tegenwoordig dus een stuk beter met de EOTB-deelnemer. Zo laat hij weten dat hij veel baat heeft gehad bij therapie na zijn ongeluk. "Ik heb zeker therapie gehad vanwege m'n ongeluk", schreef hij. "Een beter mens worden kan nooit kwaad", aldus Dusty.

Een andere follower is benieuwd hoe Dusty het vindt om oude foto's te zien waar hij zo zwaar is toegetakeld. "Vind je het niet lastig om foto's terug te zien van het ongeluk hoe je erbij lag?", wordt Dusty gevraagd. Maar hij blijft er zelf nuchter onder. "Mwuahh het went wel", deelt hij. Gelukkig kan Dusty er dus goed mee omgaan, want wij krijgen flink de rillingen van de shockerende foto!

Misschien ook voor jou:
It's official: dít is de nieuwe vriendin van EOTBDD's Danny
Showbizz
  • Instagram @dustytaconis
  • Ex on the Beach