Hilarisch: zoontje Jim Bakkum heeft een bijzondere boodschap voor Sinterklaas

'Vind ik dus heel grappig', geeft Jim toe.

Lees ook

Sinterklaas is eindelijk in het land en alle kinderen mogen weer hun schoen zetten. Naast een wortel en een glas water, wordt er ook vaak een tekening gemaakt. De zoon van Jim Bakkum en Bertina Holwerda gooit het dit jaar over een andere boeg, en schrijft een persoonlijke boodschap aan de Sint.

Schoentje gezet

Sinterklaas is een hele spannende tijd voor kinderen. Voor de oudste zoon van Jim en Bettina, Lux, is het tegenwoordig echter een stuk minder spannend. Hij weet sinds kort namelijk precies hoe het zit. Samen met zijn zusjes Posy en Molly mocht Lux dit weekend echter wel gewoon zijn schoen zetten. En dat zorgt voor hilarische momenten, zo deelt de zanger en acteur op Instagram. “Lux weet 'het' sinds kort… Gisteravond schoentjes gezet. Vinden we dit in zijn schoen”, schrijft Jim bij een foto van de tekening van zijn zoontje.

Het is duidelijk dat Lux zich niet meer uitslooft met een mooie tekening voor Sinterklaas. De jonge Bakkum-telg heeft duidelijk al veel humor. Hij heeft namelijk geen tekening in zijn schoen gestopt, maar een vel papier met daarop de tekst 'hoi papa en mama'. “Vind ik dus heel grappig”, geeft Jim toe. Cute!

Beeld: Instagram Stories @jimbakkum

‘Lux is da bomb’

Bettina kan ook wel lachen om de actie van haar zoon, net als veel andere volgers van Jim. “Lux is da bomb”, reageert ze dan ook op Instagram. Andere ouders herkennen dit soort situaties ook maar al te goed: “Onze dochter weet 'het' sinds vorig jaar. Ze stopte toen een reep chocolade in haar schoen en zei: 'Dit vind jij vast lekkerder dan een wortel, hè mam!?'” Hilarisch!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram Jim Bakkum

Laatste nieuws

Zie ook

Jørney

Lief! EOTBDD’s Jørney maakt geslacht baby bekend

De ouders to be zijn ontzettend blij met het nieuws.
Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt moeder struggles: ‘Ik heb hier verdorie zo geen zin in’

Het moederschap gaat niet altijd over rozen, zo bewijst Kim maar weer.
Famke Louise

Famke Louise geeft update over zwangerschap

Famke is al 27 weken in verwachting van haar little one.
Bibi Breijman

Bibi Breijman laat harten smelten met lieve foto op Instagram

'Wat een lekker toetje', klinkt het onder de foto.