Temptations Daniëlle plaatst voor het eerst lief kiekje met zoon

Afgelopen juni beviel Daniëlle van het prachtige jongetje.

Afgelopen juni werden Daniëlle Damhuis en haar vriend Avni Ozyurt trotste ouders van hun zoontje Zayn Idris. De kersverse mama heeft sindsdien maar weinig foto’s van haar kleine spruit gedeeld, tot deze week. Op een nieuwe foto laat Daniëlle haar volgers namelijk vol trots kennismaken met het knappe jongetje.

Bevallen

Op 23 juni 2022 beviel Daniëlle van zoontje Zayn Idris. “Al kijkend naar jouw kleine handje, krijgt ons geluk een gouden randje ✨”, schreef ze toen op Instagram.

Nu, bijna een half jaar later heeft de voormalig Temptation-ster een lieve foto van Zayn gedeeld. En wow, wat is hij gegroeid! “Ik wou je graag zo lang mogelijk voor mezelf houden, maar oh wat ben ik trots op jou.
Blessed to be your mommy 🤍”, schrijft de mama in de caption.

Ogen van mama

De foto valt goed in de smaak bij Daniëlles volgers aan de comments te zien. Zo laten meerdere volgers, waaronder Temptation-collega Rodanya Kelsey, hartjes achter. Een andere volger vindt dat Zayn zeker iets wegheeft van zijn moeder. “Wat een mooi kindje! Hij heeft de ogen van zijn mama ❤️”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daniëlle Damhuis (@danielledamhuiss)

Temptation

Het is inmiddels alweer een paar jaar geleden dat Daniëlle samen met haar toenmalige boyfriend Mezdi meedeed aan Temptation Island. De relatie van de twee overleefde de ultieme relatietest helaas niet. Danielle liet zelfs haar oog vallen op Fabrizio, maar dit liep uiteindelijk niet uit op een relatie.

Vier jaar na dato is de blondine dolgelukkig in de liefde met Avni en kunnen ze nu optimaal gaan genieten van hun eerste kindje. Veel geluk samen, Danielle en Avni!

Bron & Beeld: Instagram Daniëlle, Temptation Island

Laatste nieuws