Babynieuws: Soundos El Ahmadi bevallen van tweede kindje

De comedienne is bevallen van een zoontje.

Tijd voor beschuit met muisjes! Soundos El Ahmadi maakte vandaag namelijk bekend dat ze vorige week van haar tweede kindje is bevallen. De actrice heeft een zoontje gekregen.

Zoontje

Soundos plaatste vanochtend een video op Instagram waarin ze trots op straat loopt met de kinderwagen en haar kleine spruit in haar armen. “Stiekem al een week moeder van een zoon 💙💙💙👶🏻👶🏻👶🏻”, schrijft de comedian in de caption. Hoe het jongetje heet, laat Soundos nog even achterwege.

In de comments regent het felicitaties voor de presentatrice. “Aaaah soun wat leuukk!!!!! Geniet er lekker van❤️❤️❤️”, reageert Fawrynotsawy en “Jeeeej zo blij voor jullie ❤️❤️ geniet er lekker van”, schrijft Anouk Hoogendijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi)

Partner

Het is het tweede kindje voor Soundos en haar partner Daniël. Ze hebben ook al een dochtertje, namelijk de 7-jarige Aaliyah. Laatst vertelde Soundos in de Bims podcast over het moment dat ze wist dat Daniël voor haar de ware is. Dit was al tijdens de eerste date van de twee. “Ik word een beetje emo”, vertelde de comedienne over het moment. “Hij belde me toen ik nog in de metro zat. Hij zei: ‘Soun, misschien wel handig om te weten: er is controle, dus misschien moet je even uitstappen.’ Hij wist toen gewoon in zijn ziel: zij rijdt zwart. Hij wist gewoon wie ik was. (…) Toen wist ik: dit is echt de liefde van mijn leven.” Ahw!

Bron: AD | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws