Te cute: Jim deelt mijlpaal voor dolverliefd zoontje

'Niet te doen zo lief!'

Jim Bakkum is natuurlijk nog altijd heel gelukkig met zijn Bettina Holwerda. Maar ook de jongere generatie Bakkum-Holwerda's heeft het goed voor elkaar. Zo deelde Jim gisteren dit ultiem schattige kiekje op Instagram…

Verkering

Jim en Bettina zijn inmiddels al meer dan 14 jaar samen, en zetten daarmee duidelijk een goed voorbeeld voor zoontje Lux. De achtjarige heeft namelijk al 6 jaar verkering met zijn vriendinnetje. “Zes jaar verkering”, schrijft trotse papa Jim op Instagram.

Bios-bezoekje

Op de foto's is te zien hoe Lux en zijn vriendinnetje samen naar de bioscoop gaan en daar helemaal solo de trappen beklimmen. Want: “dat moest gevierd worden in de bios. Alleen. Zonder papa's, mama's en zusjes.”

Bovendien heeft Lux direct het stijlgevoel van zijn vader meegekregen: “Colbertje aan”, schrijft Jim nog bij de foto van de kleine man in zijn nette date-outfit. Dit is toch té cute?

Smelten

Niet alleen de Grazia-redactie smelt weg bij deze foto's, overigens. In de comments regent het namelijk ook hartjes voor de kleine Lux en zijn vriendin. “STOP”, schrijft moeder Bettina met een huilende emoji en enkele hartjes. Pip Pellens reageert met “Ik smelt” en ook Froukje de Both reageert met: “Niet te doen zo lief!” Wij sluiten ons hier in elk geval he-le-maal bij aan. Zo schattig!

Bron: Instagram Jim Bakkum | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws