Gaat dochter Katja Schuurman haar moeder achterna als actrice?

De 12-jarige Sammie heeft grootse toekomstplannen.

Katja Schuurman timmert al jaren aan de weg als actrice. De lijst met films en series waarin ze heeft gespeeld is inmiddels eindeloos lang. Heeft ze deze acteer-genen eigenlijk ook doorgegeven aan dochter Sammie Römer of heeft zij hele andere toekomstplannen?

Op de rode loper

Dat de 12-jarige Sammie de showbizzwereld interessant vindt, dat staat vast. Eerder verscheen ze al eens met haar moeder op de première van Costa!! – waar Katja Schuurman een van de hoofdrollen in speelt – en deze week straalden moeder en dochter wederom samen op de red carpet. Dit keer bij de première van de film Casa Coco, waar Katja ook een rol in speelt. Maarre, wil Sammie later zelf ook in de spotlights staan?

Actrice worden

Op de rode loper wordt de dochter van Katja gevraagd of ze zo’n baan als haar moeder ook zou willen. “Ja, graag”, antwoord de 12-jarige stralend. “Het lijkt me heel leuk, om ook met andere mensen te zijn en acteren lijkt me gewoon heel leuk”, vertelt ze voor de camera van Shownieuws, terwijl moeders vol trots toekijkt. Hoe jong Sammie ook is, ze weet nu al vrij zeker dat ze actrice wil worden. “Het liefst wel, ja.”

Wat vindt Katja?

Wat Katja van de toekomstplannen van haar dochter vindt? Daar heeft de actrice een duidelijk antwoord op. “Als ze maar gelukkig is.” En zo is het! Wij zijn in elk geval heel benieuwd of Sammie daadwerkelijk in de voetsporen van haar moeder zal treden. The future will tell! 

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws