Jim Bakkum doet boekje open over vreemdste momenten met fans tijdens Idols-periode

De Idols-ster heeft in die periode heel wat 'bijzondere' dingen meegemaakt.

Back in the days, in het jaar 2002, was Idols hét gesprek van de dag. Grote kans dat ook jij als tienermeisje een poster van Idols-ster Jim Bakkum boven je bed had hangen. Jim was destijds een echt tieneridool en heeft in die periode behoorlijk wat meegemaakt.

Bizarre momenten met fans

Jim lanceerde onlangs zijn eigen biografie Jim. De Weg naar Bakkum. Hierin vertelt Jim openhartig over de plotselinge Idols-hysterie en zijn daaropvolgende rollercoaster-carrière. In de nieuwste Playboy doet Jim een boekje open over zijn tieneridool-periode. Want wat is het vreemdste wat Jim in deze tijd met een fan heeft meegemaakt?

“Waar moet ik beginnen?”, begint Jim zijn verhaal. “Ik heb weleens gehad dat mijn hele toerbus na een optreden onder de lippenstiftkusjes zat, twee meisjes voor mijn huis wilden gaan slapen, het gegil als ze me zagen…”

Keihard gillen

Vooral het gillen was volgens Jim een groot onderdeel van zijn periode als tieneridool. “Mijn hele team had oordopjes tegen dat gegil. Dat was zo'n groot onderdeel van die tijd… Een snerpend geluid, alsof iemand met inpakplastic in je oor zit”, gaat hij verder.

De zanger probeerde fans dan ook vaak te waarschuwen dat er absoluut niet gegild moest worden. “Het eerste wat ik altijd schreeuwde als ze op me af kwamen rennen, was: 'Niet gillen!' Ik ben zelf een introvert dus ik begreep dat gewoon niet. Vraag gewoon of je met me op de foto mag. Waarom zou je gaan krijsen?”, gaat jij verder. “Achteraf is het wel heel bijzonder dat ik dat allemaal heb meegemaakt.”

Bron: Playboy (Nick Muller) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws