Prachtig! Nienke Plas showt groeiende babybuik

'Een derde keer zwanger zijn vliegt voorbij.'

Eind juni maakte Nienke Plas bekend dat ze zwanger is van haar derde kindje. Samen met hubby Resley Stjeward heeft ze al twee zoontjes, Frenky-Dean en Novi-Jaxx, die nu grote broers worden. Gisteren deelde Nienke op Instagram een aantal kiekjes van haar zwangersschapsshoot. Enne, daarop is haar prachtige babybuik goed te zien!

Derde kindje

Nienke Plas zou Nienke Plas niet zijn, als ze haar zwangerschap niet op een originele manier bekend zou maken. En dat is gelukt! Eind juni deelde ze op Instagram een video waarin ze in een blauw sportpakje danst op het nummer Don’t Cha van de Pussycat Dolls. Aan het eind van de video laat ze ineens haar prachtige babybuik zien – en maakt daarmee het leuke babynieuws wereldkundig. “Number 3 on its way”, schreef Nienke bij de geweldige video. Oplettende YouTube-abonnees hadden echter al kunnen weten dat de influencer zwanger is. Zette je eind juni namelijk de eerste woorden van haar vlogs onder elkaar, dan kon je lezen ‘We zijn in verwachting’. O my!

Baby bump

Inmiddels is Nienke hoogzwanger en was het tijd voor een zwangerschapsshoot. “Heel eerlijk, een derde keer zwanger zijn vliegt voorbij”, schrijft Nienke bij de kiekjes op the gram. Daarop poseert ze in een fully spijker-outfit, waarbij haar groeiende babybuik goed tot zijn recht komt. Wat een prachtige foto’s!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

Dynamiek in het gezin

De influencer legt uit dat deze derde zwangerschap anders is dan de eerste twee. “Niet iedere week lees ik welk formaat groente of fruit de kleine nu ongeveer is. De ‘spanning’ van wat er gaat komen is ingeruild voor kleertjes wassen van de grote broers”, vertelt de mommy. “Ik kijk niet alleen uit naar deze baby maar ook naar de dynamiek die zal veranderen in het hele gezin 🤍 Als je mij 10 jaar geleden had verteld dat ik nu zwanger zou zijn van nummer 3 zou ik hard hebben gelachen en daarna zachtjes in je oor gefluisterd: ‘Dus je poempoem overleeft dat noh?’”

Bron: Instagram @nienkeplas | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws