Plot twist: zo gaat het nu tussen Temptations Wouter en Julia

Dit zag niemand aankomen.

Lees ook

Na de ietwat bijzondere onthullingen van Niels tijdens het laatste kampvuur, besloten Wouter en Julia als koppel Temptation Island: Love or Leave te verlaten. De twee leken de ultieme relatietest te hebben doorstaan, maar was dit in Nederland ook nog het geval? In de nieuwste aflevering geven de twee een update.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Heftig kampvuur

Terwijl Wouter met een gigantische bos rozen stond te popelen om zijn Julia weer in de armen te sluiten, besloot single Niels bijna roet in het eten te gooien. Hij vertelde aan Wouter dat Julia buiten de camera's om behoorlijk wat uitdagende opmerkingen had gemaakt, waaruit bleek dat zij Niels wel zag zitten. Wouter did not care, hij was blij om Julia weer te zien en zette de speculaties van Niels aan de kant. Eindstand: Julia en Wouter verlieten Temptation met vlinders in hun buik.

Eenmaal in Nederland bleek echter het tegenovergestelde. In de nieuwste aflevering horen we Wouter dan ook zeggen dat hij een enorm heftige werkperiode achter de rug heeft, wat uiteindelijk de relatie tussen de twee de das om heeft gedaan.

Geen Romeo en Julia

“Ik had werkdagen van 12 tot 16 uur per dag, waardoor ik niet zoveel energie meer in mijn relatie kon steken. In ieder geval niet zoveel energie als Julia van mij had verwacht”, vertelt Wouter. “En dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat we niet meer bij elkaar zijn.”

Na deze shocking onthulling komt ook Julia aan het woord. “Wouter doet wel moeite voor mij, maar gewoon op zijn manier. En dat werkt voor mij gewoon niet”, legt ze uit. De beauty had naar eigen zeggen gehoopt dat alles na Temptation zou veranderen, maar volgens Julia was dit niet het geval. “Ik had gehoopt iets meer waardering te zien.”

Waarna Wouter zijn vriendin aanvult met de woorden: “Als zij een Romeo zoekt, dan moet ze een Romeo zoeken. Tuurlijk doe ik lieve dingen voor mijn vriendin, maar ik ben niet iemand die elke dag een bos rozen voor je deur gaat leggen.” Aiii…

Bron: Videoland | Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws

Zie ook