Temptation Niels zet Julia voor het blok tijdens laatste kampvuur

Dit zagen we niet aankomen.

In de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave zien we de koppels genieten van hun laatste dreamdate. Al geldt het woord 'genieten' eigenlijk vooral voor de ladies. De mannen hebben het behoorlijk zwaar, zo blijkt ook uit de teaser van de aflevering van vorige week. Hierin zien we namelijk dat Niels een heftige uitspraak doet tegenover Wouter.

Confrontatie

In de volgende aflevering krijgen we dan ein-de-lijk het laatste kampvuur te zien. Net als in het vorige seizoen, mogen de koppels tijdens het kampvuur een verleider uitnodigen om wat extra informatie los te peuteren. Wouter koos ervoor om Niels bij het kampvuur uit te nodigen, aangezien Niels tijdens het hele Temptation-avontuur behoorlijk close met Julia is geweest.

“Waarin denk jij dat Julia te ver is gegaan?”, vraagt Wouter aan Niels. “Ga ik open kaart spelen?”, vraagt Niels zichzelf vervolgens af.

Heftige woorden

Na het gesprekje met Niels, waar we dus nog niet alles van kunnen zien, komt Julia naar Wouter toegelopen. En helaas, deze hereniging is allesbehalve gezellig. “Ik heb Niels net gesproken”, begint Wouter tegen Julia. Waarna hij een boekje opendoet over een pikante uitspraak van Julia, die gezegd zou hebben dat ze met Niels de lakens wilde delen.

“Huh?”, reageert Julia geschrokken. De beauty had duidelijk niet verwacht dat Niels zo'n opmerking zou maken, vlak voor de hereniging van de twee. Via Instagram Stories deelt Julia een geschrokken reactie van een volger. “Wat is Niels een viezerik dat hij op het laatste moment nog zo'n actie gooit”, klinkt het op Instagram. Waarop Julia laat weten: “Begrijp ik tot op de dag van vandaag ook nog steeds niet.” To be continued…

Bron: Videoland | Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws