Kaj Gorgels over nieuw seizoen Are You The One en zijn perfecte match

De presentator vertelt over het aanstaande seizoen van Are You The One.

Lees ook

Aanstaande vrijdag start het eerste Nederlandse seizoen van het datingprogramma Are You The One op Videoland. De presentator? Niemand minder dan Kaj Gorgels. De presentator verklapt tegenover RTL Boulevard een aantal details over het aanstaande seizoen én vertelt over zijn perfecte match.

Het concept

Denk je dat jij het door zou hebben als jouw perfect match voor je neus staat? Of misschien wanneer je samen met hem of haar in een villa woont? Dat is de vraag die centraal staat in het datingprogramma Are You The One?. Tien single mannen en tien single vrouwen zijn op zoek naar de ware en worden vooraf door wetenschappelijke experts aan elkaar gekoppeld. Op het eiland proberen ze door middel van verschillende opdrachten te achterhalen wie voor hen the one zou moeten zijn.

Het vinden van the one blijkt in de praktijk echter lastiger dan verwacht. In de voorgaande Amerikaanse seizoenen zagen we heel wat verliefde koppels, maar bleken zij niet altijd elkaars 'perfecte match'.

Uniek element

Presentator Kaj Gorgels heeft drie seizoenen van de Amerikaanse editie bekeken en vindt het concept in ieder geval heel interessant. “Het spelelement van AYTO vind ik heel tof. Het gaat niet alleen maar om daten en de liefde vinden, maar ook om het winnen van dat geldbedrag. Je moet dan dus ook concessies doen, naar elkaar luisteren. Je móét er onderling uit zien te komen. Dat maakt nogal wat tongen los en het zorgt voor veel drama, het is een uniek element”, vertelt hij.

Volgens Kaj gaat de Nederlandse versie leuker worden dan de Amerikaanse. “Dat is echt een ver-van-je-bed-show. De Nederlandse AYTO voelt ‘dichter bij huis’. De ene dame had zo je buurmeisje kunnen zijn, de andere heer zo je neefje. Dat vind ik wel leuker om naar te kijken, het is wat puurder.”

Zelf meedoen?

Enne, zou hij zelf ooit meedoen aan een datingshow als Are You The One? Nee, hij heeft zijn perfecte match al in zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk gevonden. “Want ik geloof er zelf niet in dat je hier de liefde vindt. Ik denk dat als wij in die truth booth stappen, we wel een perfecte match zijn, ja. We zijn nu al vier jaar gelukkig samen, dus als dat niet meer klopt, weet ik het ook niet meer!”

Bron: RTL Nieuws, Love & Reality | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook