Dít zijn de tien knappe mannelijke deelnemers van Are You The One

Oeh la la!

Onlangs werd bekend dat MTV-datingshow Are you The One? een Nederlandse versie krijgt. Enne, we hoeven niet lang meer te wachten tot we de serie kunnen kijken. Videoland en MTV hebben namelijk bekendgemaakt dat we de serie in oktober kunnen kijken! Benieuwd naar de deelnemers? Maak kennis met de tien single mannen!

Het programma

De Nederlandse versie van Are You The One gaat op 15 oktober van start op Videoland en op 17 oktober op MTV. Denk je dat jij het door zou hebben als jouw perfect match voor je neus zou staan? Of misschien wanneer je samen met hen in een villa woont? Dat is de vraag die centraal staat in het datingprogramma Are You The One?.

Tien single mannen en tien single vrouwen zijn op zoek naar de ware en gaan dit experiment maar al te graag aan. Het verblijf in een luxe villa op een zonovergoten eiland is alleen maar mooi meegenomen, of course.

De singles worden vooraf door wetenschappelijke experts aan elkaar gekoppeld. Op het eiland proberen ze er door middel van opdrachten, de 'Truth Booth' en verschillende koppelceremonies achter te komen wie voor hen the one zou moeten zijn. Lukt het de hele groep om tijdens het seizoen hun perfecte match te vinden? Dan verlaten ze het eiland niet alleen met de liefde van hun leven (hopefully), maar ook met een prijzenpot van 200.000 (!) euro. We zetten de mannelijke deelnemers hieronder voor je op een rijtje.

JB

De 25-jarige JB is dol op vrouwelijk schoon. Deze ijdeltuit loopt altijd vooraan in de stoet en is niet op zijn mondje gevallen. Hij kan heel lief, maar ook vrij dominant zijn, daarom is hij ook op zoek naar een zorgzame dame die hem wat tegengas kan geven.

Ivo

De sportieve Ivo is een grote, vriendelijke knuffelbeer en zoekt dan ook een lieve en zachte vrouw. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde en runt als 26-jarige een bedrijf in installatietechniek. Ivo is perfectionistisch en minstens 1 x per week bij de barber te vinden om zich te laten opfrissen voor het weekend.

Jamal

De zorgzame sfeermakende Jamal wil alles uit het leven halen wat erin zit. De 27-jarige is enorm ambitieus; hij wil daarom ook zijn ambitie kunnen delen met zijn perfecte match. Naast ambitie heeft hij nog een paar eisen waar een vrouw aan moet voldoen, maar misschien wel de belangrijkste: dat ze net als hij goed kan koken.

Jaap

De 25-jarige Katwijkse Jaap is klaar om serieus op zoek te gaan naar de liefde. Met zijn immer zonnebankbruine huid en vlotte babbel laat hij menig vrouwenhart sneller kloppen. Jaap is op zoek naar een gekke en spontane dame die niet te arrogant is met wie hij lekker kan grappen en kletsen.

Nuri

De 28 jarige Nuri staat bekend om zijn vlotte babbel. Iedereen om hem heen is al bezig met huisje-boompje-beestje en daarom vindt Nuri het ook tijd om op zoek te gaan naar een vrouw om zijn leven mee te delen. Hij is een ijdele levensgenieter, daarom is hij op zoek naar een vrouw die haar uiterlijk net zo belangrijk vindt.

Maxim

De 23-jarige Gorinchemse voetballer Maxim, ook wel Maka genoemd, droomt van 'huisje, boompje, beestje'. De personal trainer houdt van een dame met een gezonde lifestyle, die toch ook niet vies is van een feestje. Zijn vrouw mag wat hem betreft een zelfverzekerd en ijdel type zijn, die hem genoeg tegengas kan bieden.

Joey

De soepele heupen van Joey hebben al enkele harten veroverd. De 29-jarige professioneel danser uit Rotterdam is een amicaal en laidback persoon. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde, maar zoekt nog één ding: zijn perfecte liefdesmatch. Hij gelooft dat de juiste energie leidt tot veel vuurwerk samen.

Boudewijn

Vrouwen complimenteren Boudewijn vaak over zijn uiterlijk, maar achter deze grote spierbundel schuilt eigenlijk een knuffelbeer. Hij is een zelfbewuste jongen die zich niet snel iets wijs laat maken door anderen. In een relatie is hij zorgzaam, liefdevol, maar ook recht door zee. Hij wilt wel kunnen zeggen wat hij denkt. Hij geeft wat hij krijgt en krijgt wat hij geeft. De 25-jarige Leidenaar wil graag een lieve dame die weet wat ze wil en positief in het leven staat.

Tycho

De altijd vrolijke Tycho is een loyale en positieve man. Deze 25-jarige MMA-fighter heeft een klein hartje en is met zijn lieve ogen en brede glimlach klaar om de sportieve vrouw van zijn dromen op een voetstuk te plaatsen.

Délano

De 23-jarige Brabantse Délano studeert International Business en heeft als model de hele wereld over gereisd. Op de golfbaan slaat hij vaak een hole in one, bij Are You The One? hoopt hij hetzelfde geluk te hebben en zijn perfecte match in één keer te vinden. Hij is jong, maar weet exact wat hij zoekt in ‘n vrouw.

‘Are You The One?’ is vanaf 15 oktober wekelijks te zien bij Videoland en vanaf 17 oktober om 19.00 bij MTV. Het programma wordt geproduceerd door ITV.

Bron: MTV | Beeld: MTV

Laatste nieuws